Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της Ιτέας

Για ακόμα μια φορά οι κάτοικοι της Ιτέας θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο μόλο την ερχόμενη Τετάρτη 13/4 στις 20:00 το βράδυ, διαμαρτυρόμενοι για την παραμονή στο λιμάνι της Ιτέας από τις 21/3 ενός καραβιού που διεξήγαγε λαθραία τσιγάρα μαζί με τέσσερις νταλίκες.

Πέρα από το αντιαισθητικό θέαμα η παραμονή του καραβιού και των νταλικών έχει δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στη λειτουργία του λιμανιού εμποδίζοντας τη χρήση του μισού λιμανιού σε μια περίοδο ...
που έχουν αρχίσει οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων.

Παράλληλα για τη φύλαξή τους απασχολείται σε 24άωρη βάση το σύνολο του προσωπικού του λιμεναρχείου της πόλης με αποτέλεσμα να μην υπάρχει προσωπικό για τις αυξημένες αυτήτην περίοδο ανάγκες των λιμενικών αρχών.

Οι κάτοικοι της Ιτέας που έκαναν την πρώτη τους διαμαρτυρία την περασμένη Τετάρτη είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους για το θέμα γιατί μέχρι στιγμής οι τοπικές αρχές δεν έχουν καμία ουσιαστική ενέργεια για την απομάκρυνση του κατασχεμένου καραβιού και των τεσσάρων νταλικών στο λιμάνι της Ιτέας.

Πηγή:iteanet.blogspot.com
Από 
http://www.zougla.gr/
Άντε μας έβαλε και η ζούγκλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου