Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Λαχειοφόρος κλήρωση αλόγου.

Αρχικά θέλουμε να ευχηθούμε χρόνια πολλά σε όλους σας .Ο ιππικός σύλλογος ως γνωστόν προσπαθεί να προσφέρει στην τοπική κοινωνία με όποιο τρόπο και  όπου μπορεί,  έχοντας σκοπό την προαγωγή του φίλιππου πνεύματος  και του εθελοντισμού μέσα από τις δράσεις του.  Είναι συγκινητική η αποδοχή του συλλόγου από την τοπική κοινωνία,  και όχι μόνο,  για τους λόγους που προαναφέραμε.  Αντλούμε δύναμη από όλους εσάς και για αυτό σας καλούμε,  όλους τους φίλους του συλλόγου να στηρίξουν την προσπάθειά μας την 1/5/2011 στην Χιλιαδού Δωρίδας ....
αρχικά με την παρουσία τους που θα μας τιμήσει αλλά και με την αγορά λαχνών.  Η λαχειοφόρο έχει ως σκοπό την κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους του συνολικού κόστους της κεντρικής ιππικής παρέλασης – εκδήλωσης. Το άλογο είναι φοραδίτσα ντόπια Ελληνική και είναι κατάλληλη για αρχάριους και παιδιά.
"Αίθη" είναι το όνομα της , Αρχαίο Ελληνικό όπως έλεγαν ένα από τα άλογα του Αγαμέμνωνα ( Από το βιβλίο Ιππος και Ιππολογία του κ. Θ.Γ. Αντίκα DVM,PhD)
Στηριζόμαστε στην βοήθειά σας αλλά ταυτόχρονα ελπίζουμε και το άλογο να μας φέρει ένα ακόμα δραστήριο μέλος στο σύλλογο.
Χρόνια πολλά και πάνω από όλα υγεία.
Ευχαριστούμε
Για το δ.σ και τα μέλη
Ο πρόεδρος
Αντώνης Μουχτούρης
http://www.nafpaktiahorses.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου