Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ. Να πληρωθούν άμεσα ζητά με ερώτησή της η Βουλευτής κ. Τόνια Αντωνίου...

Να πληρωθούν αμέσως οι εργαζόμενοι του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι επί δέκα μήνες, ζητά με ερώτησή της προς την Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Τίνα Μπιρμπίλη η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Τόνια Αντωνίου στην οποία αναφέρει.

«Οι εργαζόμενοι του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Παρνασσού, που είναι Ν.Π.Ι.Δ. και εποπτεύεται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και ...Κλιματικής Αλλαγής, παραμένουν εδώ και δέκα μήνες απλήρωτοι (από την 1-6-2010).
Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι είχαν προσληφθεί με σύμβαση ορισμένου χρόνου από την 1-9-2009 ως Ειδικοί Δασικής Προστασίας (δασοφύλακες), βάσει της προκήρυξης με αριθ. 15/04-10-2008, με καθήκοντα: α) την παρακολούθηση και επόπτευση της προστατευόμενης περιοχής του Εθνικού Δρυμού Παρνασσού και β) την υποστήριξη προγραμμάτων και εργασιών διαχείρισης.
Από την 01/01/2010, όταν ο Φορέας εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ, οι συμβάσεις των εργαζομένων πήραν παράταση έως και τη λήξη του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Επειδή πλέον οι εργαζόμενοι έχουν ξεπεράσει τα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης και αποτελεί κατεπείγουσα ανάγκη η πληρωμή τους,


ΕΡΩΤΑΤΑΙ Η κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ


1) Πότε πρόκειται να καταβληθούν στους εργαζόμενους τα δεδουλευμένα;


2) Για ποιους λόγους και με ευθύνη τίνος μέχρι σήμερα δεν έχουν καταβληθεί;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου