Μυροφορίδης: «Απαιτούμε σεβασμό»
Μπορεί ο περασμένος μήνας να μην ήταν ο ιδανικότερος για την Καλλονή, καθώς οι τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και η ήττα στην Σκύδρα, την ανάγκασαν να... υποχωρήσει από την κορυφή, ωστόσο η ομάδα της Λέσβου εμφανίζεται πιο αποφασισμένη από ποτέ να επανέλθει δυναμικά στις επιτυχίες.
Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Παύλος Μυροφορίδης (φώτο δεξιά) μιλάει στο...
gazzetta.gr και στέλνει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, απαιτώντας το σεβασμό για την ομάδα του εντός αγωνιστικού χώρου. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του: « Μπορεί ο τελευταίος μήνας να μην ήταν για εμάς ότι καλύτερο, ωστόσο, τα αφήνουμε όλα πίσω και κοιτάμε μπροστά, με στόχο αποκλειστικά το καλύτερο για την ομάδα μας. Πιστεύω και εύχομαι, με την αλλαγή του μήνα να αλλάξει και η τύχη μας. Θα ήθελα να ζητήσω από όλους τους παράγοντες, οι δηλώσεις τους γενικά να είναι συγκρατημένες, να μη ψάχνουν τη βοήθεια και την εύνοια της μίας αγωνιστικής και να αφήσουν τους διαιτητές να κάνουν τη δουλειά τους».

«Ζητάμε ισονομία και ισοτιμία»
Ο Παύλος Μυροφορίδης ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του, τονίζοντας πως αν και η Καλλονή , σύμφωνα με τα στατιστικά, είναι ίσως η πιο αδικημένη ομάδα, αυτό που τους ενδιαφέρει ως σύλλογος είναι να διεκδικούν τη νίκη επί ίσης όροις αποκλειστικά μέσα στο γήπεδο: «Αν τα μετρήσουμε όλα, θα δείτε πως η Καλλονή είναι η πιο αδικημένη ομάδα στο Πρωτάθλημα. Όποιος γνωρίζει από στατιστική ποδοσφαίρου, μπορεί εύκολα να το παρατηρήσει.
Μιλάω πάντα ποδοσφαιρικά. Η Καλλονή, που μέχρι και τα ¾ του πρωταθλήματος ήταν πρώτη στον όμιλό της, δεν έχει κερδίσει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ούτε ένα πέναλτι. Αυτό που θέλω βασικά να τονίσω είναι πως δε χρειαζόμαστε πέναλτι ή τη βοήθεια κάποιου για να κερδίσουμε. Ζητάμε απλά ισονομία και ισοτιμία από θεσμικούς παράγοντες και από παράγοντες αντιπάλων».

«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»
Ο τεχνικός διευθυντής της Καλλονής, Παύλος Μυροφορίδης σχολίασε και τη δύσκολη «έξοδο» της ερχόμενης αγωνιστική στην Άμφισσα κόντρα στον Φωκικό: «Από την πλευρά μας, θα δείξουμε το ίδιο πάθος και τη σοβαρότητα που δείχνουμε και στα άλλα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα, πρόκειται για μία δύσκολη αναμέτρηση, απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς. Στόχος μας είναι φυσικά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
Και συμπλήρωσε: «Εύχομαι γενικά, την Κυριακή της αποκριάς να μη γίνουν «καρναβάλια» στα γήπεδα. Θα ήθελα να ζητήσω τη στήριξη του κόσμου της Καλλονής και γενικά όλης της Λέσβου. Η προσπάθεια που γίνεται απ’ όλους όσους προσπαθούν για την ομάδα είναι τεράστια. Ζητάμε από όλους τη βοήθεια και τη στήριξή τους για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο ενώ πιστεύω να μας δώσει τύχη, ότι μας στέρησε στο προηγούμενο παιχνίδι».

*Αγωνιστικά, όσον αφορά την αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής με τον Φωκικό, ο Σωτήρης Αντωνίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Μίτση και τον τιμωρημένο Βαλιό.
http://www.erythroleukos.gr