Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών ζητάει την παρέμβαση της Γ. Γαζή για το δρόμο Άμφισσας-Αγίας Ευθυμίας

Ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών με έγγραφό του προς την Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώτα Γαζή ζητάει την παρέμβασή της προκειμένου να επιλυθούν τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν σε τμήμα του δρόμου Άμφισσας-Αγίας Ευθυμίας για περισσότερο από ένα χρόνο. Το πλήρες κείμενο του εγγράφου έχει ως εξής:
” Συμπληρώθηκε ένας χρόνος και ήδη έχουμε μπει στον δεύτερο από τότε που στη χ.θ. 3+400 (δεξιά) του δρόμου Άμφισσας-Αγίας Ευθυμίας παρουσιάστηκε καθίζηση του οδοστρώματος σε μήκος 30μ. περίπου.
Συμπληρώθηκαν, επίσης, δέκα μήνες από τότε που ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών απέστειλε στην τότε Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Στερεάς ...
Ελλάδας σχετικό έγγραφο με το οποίο ζητούσε να ενημερωθεί για το πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα και με το οποίο επισήμαινε τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονούσε η οποιαδήποτε καθυστέρηση στην αποκατάστασή του.
Τέλος, συμπληρώθηκαν έξι μήνες από τότε που ο Σύλλογός μας, μην λαμβάνοντας καμιά απάντηση από την Περιφέρεια, επανήλθε με έγγραφό του για το εν λόγω θέμα και με την επισήμανση ότι έχει δημιουργηθεί πρόσθετο πολύ σοβαρό πρόβλημα στην είσοδο του «τούνελ» της Κούσκιας λόγω διάβρωσης του οδοστρώματος που οφείλεται σε υπόγεια ύδατα. Σημειώνουμε ότι το συγκεκριμένο έγγραφο κοινοποιήθηκε και στους τότε τοπικούς πολιτικούς παράγοντες. Επισυνάπτουμε και τα δυο έγγραφα για ενημέρωσή σας. Περιττεύει, νομίζουμε, να αναφέρουμε ότι ουδέποτε λάβαμε κάποια απάντηση, πράγμα απαράδεκτο για δημόσια πρόσωπα που είναι ταγμένα να υπηρετούν τους πολίτες. Αυτό, όμως, δεν είναι το μείζον. Αυτό που προέχει είναι η επίλυση των προβλημάτων.
Όπως ασφαλώς θα γνωρίζετε, αν και έχει περάσει τόσος καιρός, τα προβλήματα παραμένουν και επιτείνονται και οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι: από το να αποκοπεί η επικοινωνία της Αγίας Ευθυμίας με την Άμφισσα μέχρι, το χειρότερο, να θρηνήσουμε θύματα. Είμαστε σίγουροι ότι, με την ευαισθησία που σας διακρίνει, θα δώσετε άμεση λύση στο χρονίζον αυτό πρόβλημα γι’ αυτό και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων”.
http://blog.agiathimia.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου