Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Φόλες για τα αδέσποτα στην Ιτέα, θύμα και ο Αγέρωχος

Ο αγέρωχος παρελαύνει με την Φιλαρμονική
Σε άσχετη με το θέμα ανάρτηση λάβαμε δύο σχόλια αναγνωστών που μας ενημερώνουν για το ζήτημα με τις φόλες στα αδέσποτα της Ιτέας. 
Τοποθετούμε εδώ τα σχόλια για να γίνει αν χρειάζεται κάποια περαιτέρω συζήτηση.


Η ΛΟΥΚΙΑ ΚΑΚΚΑΝΑ άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας 
Οργανωμένα κι επίσημα δηλητηριαστηκαν σήμερα όπως εμαθα τα αδεσποτα της δυτικής πλευρας της Ιτεας α! και μερικες γάτες σαν ...
παραπλευρες απώλειες.
Βλέπετε ερχεται εορταστικό τριημερο για μια ακομα φορά.
Ειλικρινά ντρεπομαι που ζω σ αυτη τη πόλη 


Ανώνυμος άφησε ένα σχόλιο.
Με κάψανε τα κρεμυδια οταν διαβασα τους πανηγυρικούς στον ΑΓΩΝΑοτι ο κΜατζωρος αναλαμβάνει το θεμα των αδέσποτων. Και δυστυχώς δε διαψευστηκα ΣΗΜΕΡΑ κατα τις 6,30το πρωί επεσαν οι πρωτες φολες(με υδροκυάνιο βλ. φαρμακείο) στην Ιτέα. Πάει ο αγέρωχος Αρης που συνοδευε τη φιλαρμονικη και μαζί του 5-6 ακομα ακακα ζώα.
Άραγε ξερετε οτι το φολιασμα ειναι ανθρωποκτονία?
Πως κοιμάστε ήσυχοι? κύριοι του Τυπου τουΔημου κ λοιποί κατά τα αλλα καλοι χριστιανοι της πολης μας.
ΕΝΑΣ ΙΤΙΩΤΗΣ 

6 σχόλια:

  1. Τα σκυλιά δεν ήταν και ότι καλύτερο θέαμα για την Ιτέα. Βρώμιζαν και κάποτε κυνηγούσαν παιδιά που έπαιζαν και τα τρόμαζαν! Υπάρχουν λογικοί τρόποι για την απομάκρυνση τους.
    Αλλά ρε αληταρά, υπάνθρωπε ρε άκαρδε και δολοφόνε, ρε υποκείμενο που θες να λέγεσαι και άνθρωπος, τι κάνεις όταν δε σου σερβίρουν το φαγητό ή το καφέ που περιμένεις σωστα; Νευριάζεις και ωρύεσαι. Αμύνεσαι! Εσύ που έχεις τόσες αμαρτίες, που πέρασαν τα χρόνια σου και ακόμα δεν βλέπεις πως η ζωή και ο πολιτισμός προσχωρούν, δεν καταλαβαίνεις πως αυτά είναι ζώα και δεν έχουν το μυαλό για ν’ αμυνθούν απέναντι σε ανθρωπόμορφα τέρατα σαν εσένα; Αλλά να ξέρεις η βρώμα υπανθρώπων σαν εσένα είναι χειρότερη από αυτή που αφήνουν τα ζώα αυτά.
    Εσύ θέλεις φόλα και όχι αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτον ας αναλογιστούμε όλοι γιατί υπάρχουν ένα σωρό αδέσποτα ζώα στους δρόμους. Μήπως επειδή είμαστε ανεύθυνοι και δε μπορούμε να φροντίσουμε τα ζώα που είναι in να τα έχουμε στο σπίτι μας όταν είναι μικρά για να παίζουμε εμείς και τα παιδιά μας και που όταν μεγαλώνουν και μας πιάνουν το χώρο τα βγάζουμε στο δρόμο; Μήπως ο επειδή ο δήμος, και η πολιτεία γενικότερα, αντί να δουλεύουν για την αρμονική συμβίωση των κατοίκων μεταξύ τους και με το περιβάλλον-μέρος του οποίου και τα ζώα-δουλεύουν μόνο για τα λεφτά που μπαίνουν στις τσέπες μερικών; Ποιός από εσάς κύριοι υπεύθυνοι του δήμου πήρε την εγκληματική αυτή απόφαση και την υλοποίησε χωρίς να βάλει με το φτωχό μυαλουδάκι του πόσο επιζήμια ήταν η πράξη του όχι μόνο στα ζώα αλλά και στο περιβάλλον γενικότερα; Αν το παιδί σου βρει πάνω στο παιχνίδι και έρθει σε επαφή με τα δηλητήρια αυτά αναλογίστηκες τι μπορεί να συμβεί;
    Συγχαρητήρια κύριε ανεγκέφαλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω ντρεπομαι χρονια που ζω σε αυτην την πολη...Αλλα Ελλαδα βλέπετε γιατί σε άλλες χώρες η φόλα αποτελεί ποινικό αδίκημα και διώκει τον δράστη για κακούργημα στέλνοντάς τον στην φυλακή.Ντροπή και αίσχος σε αυτόν τον αχρηστό ανεγκάφαλο που ανέλαβε αυτό το έργο....Τελικά γενήθηκα Έλληνας, μεγάλωσα Ελληνας και κατάντησα Έλληνας...Τρίτη πρωί τηλ σε όλα τα κανάλια να τους ενημερώσω για το έγκλημα...γιατί περί εγκλήματος πρόκειτε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακάρι να τον βρείς Ολοι μαζί μπροστά στο σπίτι του θα πάμε... Δεν επιτρεπεται να την βγάλη καθαρή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή