Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Πτήση για τετράδα ο Γ.Σ. Ιτέας

Με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά το μεγάλο διπλό την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Μαλεσίνα ο Γ.Σ. Ιτέας υπέταξε με 16 πόντους διαφορά την ομάδα της Κύμης στο κλειστό γήπεδο της Ιτέας και έκανε το 3 στα 3 τις τελευταίες αγωνιστικές, βλέποντας τετράδα.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με πεντάδα τους Παπαδρόσο, Σταύρου, Ι. Μωραΐτη, Χατζηκωνσταντίνου, Ντινόπουλο, σε ένα πρώτο δεκάλεπτο που ήταν ισορροπημένο και με κύριους εκφραστές στην επίθεση τους Ι. Μωραΐτη και Ντινόπουλο. Ο Γ.Σ. Ιτέας με σαφή προσανατολισμό να χτυπήσει με τα δυνατά του ,,,
όπλα, την αθλητική ομάδα της Κύμης, έκλεισε το Α΄ δεκάλεπτο με διαφορά 3 πόντων, με τρίποντο του Παπαδρόσου στην εκπνοή.
Το Β΄ δεκάλεπτο άρχισε υποδειγματικά για τον Γ.Σ. Ιτέας που πήρε με το καλημέρα διαφορά 8 πόντων (22-14), παίζοντας καλή άμυνα με άρνηση και έχοντας πολύ ενέργεια, τελείωσε αιφνιδιασμούς στο «ανοιχτό» γήπεδο. Κατόπιν η ομάδα της Κύμης έδειξε μια διάθεση να περάσει την μπάλα στους ψηλούς της, αλλά η ζώνη που εφαρμόστηκε από τον Γ.Σ. Ιτέας, έκλεισε τις πάσσες κοντά στο καλάθι.
Η Κύμη ισορρόπησε το παιχνίδι στο 17΄ , κυρίως λόγω της ευστοχίας των παικτών της έξω από τα 6,75. Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα της Ιτέας να προηγείται με 4 πόντους μετά από εύστοχο τρίποντο του Χατζηκωνσταντίνου στην εκπνοή.
Το Γ΄ δεκάλεπτο «έδειξε» τον δρόμο για την νίκη και με μπροστάρηδες τους Ντινόπουλο και Μωραΐτη ο Γ.Σ. Ιτέας θέλησε να εκμεταλλευτεί την υπεροπλία του κοντά στα καλάθια «έτρεξε» ένα σερί 8-0 μέχρι το 25΄ κάνοντας το 44-32 και το τέλος του δεκαλέπτου βρήκε μπροστά τους γηπεδούχους με 8 πόντους (52-44).
Από http://fokidasport.gr/ όπου μπορείτε να διαβάσετε και την συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου