Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Ο πρώτος σκόρερ ξαναχτύπησε (Μακεδονικός-Φωκικός 0-1)


 Τώρα μόνος στόχος, η νίκη στον Εορδαικό που θα φέρει τον Φωκικό στην 1η θέση της βαθμολογίας!

Πιο δύσκολο από ό,τι  υπολόγιζε, αποδείχθηκε για τον Φωκικό το εκτός έδρας ματς με τον Μακεδονικό. Οι γηπεδούχοι ήταν σημαντικά ενισχυμένοι και έπαιζαν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά με τον Φωκικό. Η έδρα του Μακεδονικού ήταν «δυνατή» με τους 150 περίπου φιλάθλους της εξέδρας να δημιουργούν ένταση σε κάποια στιγμή με τους περίπου 20 του Φωκικού που ταξίδεψαν...
ως τη Νεάπολη. Έπεσαν κάποιες… ψιλές, έγιναν μικροεπεισόδια με την αστυνομία να επεμβαίνει και τα πνεύματα να ηρεμούν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Φωκικός ήταν καλύτερος καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με τον Κουμπρόγλου να ακυρώνει καθαρό γκολ στο 25΄ λεπτό, παρά το γεγονός ότι ο παίχτης καλυπτόταν.

Εν συνεχεία η ομάδα πίεσε για το γκολ με τον Κανελλόπουλο στο 27' να έχει μια καλή  στιγμή να ανοίξει το σκορ, καθώς εξ’επαφής πλάσαρε τη μπάλα άουτ.

Στο 35’ ο  Σκαρίμπας με κεφαλιά που πέρασε ξυστά από τα δοκάρια απείλησε τα τέρματα του Μακεδονικού.

Εν συνεχεία στο 43’ ο Κουμπρόγλου σούταρε με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να διώχνει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φωκικός μπήκε στο παιχνίδι δυνατά συνεχίζοντας να πιέζειαφού ήθελε πάσει θυσία το τρίποντο.

Έχασε ευκαιρία στο 50’ με τον Τζέκο ο οποίος έστειλε ελάχιστα τη μπάλα άουτ μετά από κεφαλιά.

Στο 60’ ο Σκαρίμπας ανάγκασε τη μπάλα να γλύψει το αριστερό κάθετο δοκάρι και να περάσει σε κόρνερ.

Στο 70’ λεπτό ο Καλλέργης, πλάσαρε από 1 μέτρο, αλλά έχασε τη μπάλα αφού καθυστέρησε.

Στο 83ο λεπτό ο Κανελλόπουλος μετά από σέντρα του Τρελλόπουλου μέσα στην περιοχή σήκωσε τη μπάλα, με το στήθος την κατέβασε και με δυνατό σουτ λίγο μέσα στη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του τερματοφύλακα τουΜακεδονικού κάνοντας το 0-1.

Η μοναδική σημαντική ευκαιρία του Μακεδονικού ήταν λίγο πριν το γκολ του Κανελλόπουλου στο 75’ όταν με μακρινό φάουλ, η άμυνα του Φωκικού αδράνησε με τον Παρασκευά να επεμβαίνει σωτήρια για τους φιλοξενούμενους.


Φωκικός σύνθεση: Παρακευάς, Θωμόπουλος, Τρελλόπουλος, Κωστόπουλος, Σκαρίμπας, Δήμας, Καλλέργης (73’ Φαρμάκης), Κουμπρόγλου (92’ Ζαχαρόπουλος), Τζέκος (82’ Ταμπάκης), Κανελλόπουλος

Καλός ήταν ο διαιτητής του αγώνα, ωστόσο κακοί ήταν οι 2 βοηθοί του και συκεκριμένα ο πρώτος βοηθός ο οποίος ακύρωσε το καθαρό γκόλ του Κουμπρόγλου στο 25’.

Μετά τον αγώνα σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Παπαδημητρίου, μας επεσήμανε ότι «Τώρα πάμε Εορδαικό για τη νίκη και μόνο για τη νίκη! Αν τα καταφέρουμε θα είμαστε πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα.  Ζητούμε από τον κόσμο να είναι κοντά μας την Κυριακή με τη Σκύδρα. Ας γεμίσουμε το γήπεδο για να σταθούμε στο πλευρό του Φωκικού. Δεν πρέπει να δούμε ξανά τις κερκίδες όπως ήταν με τους Πόντιους. Θέλουμε την κατανόηση όλων. Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα για να κερδίζουμε συνέχεια. Επιπλέον ήθελα να ζητήσω σε κάποιους να σταματήσουν τη λασπολογία κατά του Φωκικού. Αφού δεν μπορούν να κάνουν καλό στην ομάδα, ας μην κάνουν τουλάχιστον κακό! Πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να απομονωθούν. Σήμερα πήραν ένα καλό παράδειγμα όσοι κατηγορούσαν τον Κανελλόπουλο ότι… ξεφούσκωσε»


http://www.fokikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου