Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Πάτησε κορυφή ο Φωκικός

Με σκορ 1-1 απέσπασε ο Φωκικός το Χ μέσα στην Κοζάνη και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Ο Φωκικός παρά τη ισοπαλία βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, καθώς η Καλλονής στραβοπάτησε στη Ναύπακτο, χάνοντας 1-0 από τον τοπικό Αστέρα. Ενώ  ...
«βολικό» ήταν και το χ στο ματς Γιαννιτσά-Επανομή. Στόχος του Φωκικού ήταν να μην απομακρυνθεί πολύ από τις πρώτες θέσεις μετά και το κυριακάτικο του ρεπό.
Δυνατοί ήταν στον πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι με σαφείς ενδείξεις ότι ήθελαν να χτυπήσουν το παιχνίδι.  Στο 6’ λεπτό το σκορ για την Κοζάνη άνοιξε ο Τοπούζης, που μετά από μακρινό φάουλ έκανε από κοντά με κεφαλιά το 1-0,  καταφέρνοντας να εκμεταλλευτεί την  αδράνεια στο κέντρο άμυνας του Φωκικού.
Από εκείνο το σημείο και μετά ο Φωκικός έβγαινε μπροστά σε κύματα, με αποτέλεσμα στο 20’ περίπου λεπτό ο Ν. Σκαρίμπας να ισοφαρίσει τα τέρματα με ένα εκπληκτικό γκολ στο γαμα του τέρματος της Κοζάνης.
Στο 40’ ο Φωκικός είχε ακόμα μια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με δυνατό σουτ του Κωστόπουλου στο 40’.
Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, το ματς ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο.
Στο β’ ημίχρονο ο Φωκικός είχε την υπεροχή και έπαιζε στο μισό γήπεδο την Κοζάνη,  μοναδική καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 60’ όπου ευτυχώς ο Παρασκευάς απέκρουσε διατηρώντας το χ.
Από εκεί και πέρα, ο Φωκικός έκανε 2-3 καλές ευκαιρίες, με φάση του αγώνα, στο 70’ όταν ο Καλλέργης έφυγε μόνος του και ο τερματοφύλακας της Κοζάνης έπεσε πάνω του, «κλαδεύοντας» τα πόδια του.
Ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτυ, το οποίος άλλωστε ήταν ολοφάνερο και δεν αμφισβήτησε κανείς, η εκτέλεση ήταν δουλειά του Κανελλόπουλου, που ωστόσο έστειλε την μπάλα άουτ.
Ο Φωκικός συνέχισε να πιέζει για την ισοφάριση, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι.
Ακόμα και στο 80’ μετά από κόρνερ του Κωτσαρή, ο Κωστόπουλος σούταρε στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ στο 85’ ο Κανελλόπουλος ντρίπλαρε την άμυνα των γηπεδούχων, σούταρε, αλλά ο πορτιέρο των γηπεδούχων απέκρουσε για ακόμα μια φορά.
Το ντεμπούτο του στο Φωκικό πραγματοποίησε το νέο απόκτημα του Φωκικού από τη Δράμα Ν. Τρελλόπουλος, ο οποίος έκανε ένα μέτριο παιχνίδι, αφήνοντας ωστόσο την ελπίδα ότι θα βοηθήσει στη συνέχεια την ομάδα. Σημειώνεται ότι ο παίχτης φάνηκε να μην έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που αντιμετώπιζε και ένιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του ματς ζητώντας την αλλαγή του. Ενώ αξίζει να επισημάνουμε ότι κατέβηκε στο γήπεδο χωρίς να έχει προπονηθεί με τον Φωκικό.

Το παρόν στο γήπεδο έδωσαν και περίπου 20 Κουδουνάδες που ακολούθησαν τον Φωκικό και βοήθησαν από την εξέδρα με τα συνθήματά τους στην εμψύχωση των ποδοσφαιριστών.

Φωκικός: Παρακευάς, Θωμόπουλος, Σουμέλας, Κωστόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Σκαρίμπας, Δήμας (Ταμπάκης) , Δημητρίου, Τρελλόπουλος (Κωτσαρής) , Καλλέργης, Κανελλόπουλος.
http://www.fokikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου