Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Επεισόδια στις φυλακές της Άμφισσας. Μόνο υλικές ζημιές. Έγινε χρήση χημικών ουσιών

Επεισόδια σημειώθηκαν στις φυλακές της Άμφισσας, από τα οποία προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημίες, ενώ με εισαγγελική παραγγελία έγινε χρήση χημικών ουσιών.


Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, άνδρες της εξωτερικής φρουράς των φυλακών της Άμφισσας συνέλαβαν, το πρωί, νεαρό, ο οποίος επιχείρησε να πετάξει στον προαύλιο χώρο του σωφρονιστικού καταστήματος πακέτο, το οποίο περιείχε ...
ποσότητα ναρκωτικών ουσιών
Λίγο αργότερα, ο αλλοδαπός κρατούμενος R.F. παρέδωσε στο αρχιφυλακείο ένα κινητό τηλέφωνο, επιχειρώντας έτσι να αναλάβει την ευθύνη του περιστατικού, ενώ παράλληλα ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος ο δράστης, που επιχείρησε να πετάξει το πακέτο μέσα στις φυλακές και ο οποίος συνελήφθη.

Εντός των φυλακών της Άμφισσας ακολούθησε ένταση, με πρωταγωνιστή τον κρατούμενο R.F., ο οποίος με τη βοήθεια συγκρατουμένων του έσπασαν κάμερες παρακολούθησης και έβαλαν φωτιά σε στρώματα στους κοινόχρηστους χώρους του ισογείου και του πρώτου ορόφου.

Πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, από άνδρες της εξωτερικής φρουράς, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, έγινε περιορισμένη χρήση χημικών ουσιών στον προαύλιο χώρο των φυλακών της Άμφισσας, ενώ άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν τις εστίες της πυρκαγιάς.

Μόνο υλικές ζημιές σημειώθηκαν, καθώς δεν υπήρξε καμία συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων και υπαλλήλων, καταλήγει η ανακοίνωση.
http://lamianews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου