Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Ευχές για καλό ξεκίνημα στο Τοπικό Συμβούλιο Πολυδρόσου...

Το νεοεκλεγέν Συμβούλιο της Κοινότητας Πολυδρόσου υποδέχθηκε τους πολίτες στην εκδήλωση για την εγκατάσταση της νέας «Κοινοτικής Αρχής» και την έναρξη της νέας «Δημοτικής Περιόδου», την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου (ημέρα των Θεοφανείων μετά τη θεία Λειτουργία) και ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα της Κοινοτικής Βιβλιοθήκης.
Μετά τον Αγιασμό, έγινε χαιρετισμός από τους επίσημους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και συνέχισε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος κ. Νικόλαος Μολιώτης με χαιρετισμό εκ μέρους του Τοπικού Συμβουλίου αλλά και ενημέρωση για τη μετάβαση στο σχέδιο «Καλλικράτης» - προτεραιότητες νέας Κοινοτικής Αρχής. Τέλος η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ελεύθερη ...συζήτηση από όλους τους πολίτες για τα θέματα του χωριού.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι εκλεγμένοι Τοπικοί Σύμβουλοι κ.κ. Νίκος Μολιώτης και Νίκος Αδαμάκος, εκ μέρους της Αντιπεριφερειάρχου Φωκίδας ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Παναγιώτου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Δελφών Στάθης Θάνος, Δημήτρης Τζιβάρας και Λουκάς Λύτρας.
Επίσης, παρών απευθύνοντας χαιρετισμό ήταν και ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμου Παρνασσού κ. Χρήστος Μουτσιανάς. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Δήμου Παρνασσού κ. Στάθης Καλλιμάνης. Ο κ. Καλλιμάνης προσέφερε, με την ευκαιρία της εκδήλωσης, αναμνηστική πλακέτα στον απερχόμενο Δήμαρχο Παρνασσού κ. Γιώργο Γεωργούση για την προσφορά του στο Δήμο, πλακέτα την οποία παρέλαβε, λόγω απουσίας του κ. Γεωργούση, ο πρώην Αντιδήμαρχος Παρνασσού κ. Θάνος.
Στη συζήτηση που ακολούθησε ο κ. Μουτσιανάς ζήτησε από το προεδρείο να κινηθεί άμεσα για το ζήτημα της έγκρισης λειτουργίας λατομείου στη θέση Πατερόλακα, πρόταση που θιοθέτησε άμεσα ο κ. Μολιώτης δεσμευόμενος ότι αυτό θα είναι το κύριο θέμα στην πρώτη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου.
http://parnassos-news.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου