Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΦΩΚΙΚΟΣ - "Θα κάνουμε τέσσερις μεταγραφές"


Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία του Φωκικού δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο πρόεδρος της Σίμος Παπαδημητρίου. Παράλληλα τόνισε ότι έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις για τέσσερις μεταγραφές τον Ιανουάριο, ενώ υπογράμμισε ότι η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο της περιοχής στο πλευρό της, σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει φέτος.

Αναλυτικά η συνέντευξη:...

Είσαι ικανοποιημένος με την μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας;
Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για την πορεία του Φωκικού. Την Κυριακή η ομάδα επιδιώκει την 6η συνεχόμενη νίκη της μέσα στην Άμφισσα και για τον λόγο αυτό, καλούμε τον φίλαθλο κόσμο να κατακλύσει το γήπεδο για να δώσει ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας. Ευελπιστούμε ότι θα βρεθούμε την Κυριακή βράδυ ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Σχολιάστε μου τη βράβευση του Γ. Παρασκευά από τον ΠΣΑΠ.
Είναι πολύ μεγάλη μας τιμή που έχουμε στην ομάδα μας ένα παίχτη της κλάσης του Γιάννη Παρασκευά ο οποίος όντως θα βραβευτεί από τον ΠΣΑΠ ως ο καλύτερος τερματοφύλακας στη γ’ κατηγορία για την περσινή χρονιά. Επίσης είναι μεγάλη μας τιμή να έχουμε επίσης τον πρώτο σκόρερ και στους 2 ομίλους Χρήστο Κανελλόπουλο. Αυτοί οι δυο σε συνεργασία και με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας έφτασαν τον Φωκικό στη θέση που είναι σήμερα και περιμένουμε να υλοποιηθεί ο στόχος που έχουμε θέσει για πλασάρισμα στην 3άδα.

Kαι οι 2 που αναφέρατε αποκτήθηκαν το καλοκαίρι. Αισθάνεστε δικαιωμένος από τις επιλογές σας;
Φυσικά και αισθανόμαστε ότι η διοίκηση κινήθηκε σωστά και μεθοδευμένα το καλοκαίρι. Τα γεγονότα που αναφέραμε και πριν μιλούν από μόνα τους άλλωστε.

Έχετε κάνει διερευνητικές κινήσεις για μεταγραφές τον Γενάρη;
Εμεις έχουμε αποδείξει ότι κινούμαστε μεθοδικά, αν ο Φωκικός είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, όπως είναι τώρα, θα κάνουμε 4 μεταγραφές ποδοσφαιριστών, σε θέσεις κλειδιά που εντοπίζουμε ότι υπάρχει πρόβλημα.

Ανησυχείτε για επεισόδια στον κυριακάτικο αγώνα με τη Νίκη Βόλου;
Σε καμία περίπτωση! Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για το ματς της Κυριακής, εμείς καλούμε όλους τους φιλάθλους της Νίκης Βόλου να τους φιλοξενήσουμε στην κερκίδα των φιλάθλων όπως αρμόζει σε μια ιστορική ομάδα όπως αυτή. Οι σχέσεις μας άλλωστε είναι άριστες, ειδικά μετά το μεταξύ μας φιλικό μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
http://www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου