Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Υπό οικονομική διάλυση τα ΚΤΕΛ της Στερεάς

Μετά το ΚΤΕΛ Καρπενησίου και το ΚΤΕΛ της Θήβας σειρά παίρνει το ΚΤΕΛ της Άμφισσας.

Γράφει η Ζιώγα Νεκταρία,


Σοβαρά οικονομικά προβλήματα πλήττουν τα ΚΤΕΛ της περιφέρειας μας, με αποτέλεσμα πολλά από αυτά να καταφεύγουν σε απολύσεις και μείωση προσωπικού, ενώ το ενδεχόμενο να ...
κλείσουν και κάποια από αυτά, δεν το αποκλείει κανένας.

Όπως μας έγινε γνωστό μέσω του τηλεοπτικού σταθμού STARΛαμίας και τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΚΤΕΛ Άμφισσας, Ευθύμιο Καλπούζο, κρίση περνάει και το ΚΤΕΛ αυτό, αφού τα λειτουργικά έξοδα αυξάνονται σε σχέση με τα έσοδά του. Μάλιστα, εχθές πραγματοποίησε επίσκεψη στην Λαμία όπου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, για να συζητήσουν και να βρουν τρόπους, που θα τους βγάλουν από αυτό το αδιέξοδο.

Όπως ήδη γνωρίζουμε από προηγούμενες δημοσιεύσεις του insterea.gr η πολιτεία δεν έχει μεριμνήσει ακόμα για αυτά τα ζητήματα ή τουλάχιστον δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για την επίλυση αυτών. Ελπίζουμε να βρεθεί σύντομα λύση και για να μην χάσουν οι συνάνθρωποι μας τις δουλειές τους εν μέσω οικονομικής κρίσης, αλλά και για να μην ταλαιπωρούνται άδικα οι επιβάτες που θέλουν να ταξιδέψουν και να επισκεφθούν τα χωριά τους.

Μάλιστα, η αδιαφορία για την επίλυση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς σε περιοχές της Στερεάς θα επιβαρύνει την οικονομική κατάσταση μικρών πόλεων - επαρχιών, αφού οι επισκέπτες θα μειωθούν και θα επηρεάσει σημαντικά τα έσοδα των μικρών επιχειρήσεων, ιδιαίτερα στο Καρπενήσι που τέτοια περίοδο περιμένει πολλούς επισκέπτες.
http://insterea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου