Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΦΩΚΙΚΟΣ-ΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2-0

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ....ΑΜΦΙΣΣΑ

Με σβηστές μηχανές ο Φωκικός αντιμετώπισε σήμερα την ομάδα του Τυρνάβου, στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας. Ο Κώστα Λίβας στερήθηκε τις υπηρεσίες του νεαρού Μπουλουλή, ο οποίος ήταν και η μοναδική απουσία για το ροστερ της ομάδας του Φωκικού.
Παρά το γεγονός ότι το ματς διεξήχθη καθημερινή, ο κόσμος της Άμφισσας γέμισε το στάδιο, για να απολαύσει ακόμα μια φορά την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας.
Η ομάδα της Θεσσαλίας, ήρθε για να παίξει ποδόσφαιρο στην Άμφισσα και το απέδειξε στο γήπεδο, όντας πολύ διαβασμένη.

Παρόλα αυτά, ο Φωκικός χωρίς να φορτσάρει και με σβηστές μηχανές, άνοιξε το σκορ ...
με τον Αλέξη Κουμπρόγλου στο 30ο λεπτό της συνάντησης. Η ομάδα του Τυρνάβου δεν μπόρεσε να αντιδράσει και πέρα από ένα σουτ, από πολύ μακρινή απόσταση,που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Παρασκευά, κράτησε παθητικό ρόλο στην αναμέτρηση.Στο 75ο λεπτό, ο Θωμόπουλος γράφει το 2-0 για την ομάδα της Άμφισσας.
Πέρα όμως από τον παθητικό ρόλο του Τυρνάβου, παθητικός ήταν και ο ρόλος της πελιονότητας των θεατών στο γήπεδο. Εκτός από τους ΚΟΥΔΟΥΝΑΔΕΣ οι οποίοι για άλλη μια φορά ζέσταναν την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Άμφισσας, και ωθούσαν τους παίκτες στην προσπάθειά τους.
Στη συνέντευξη τύπου των δύο προπονητών ο κ.Ζιώγας αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους, εκθείασε την ομάδα του Φωκικού και τον πρόεδρο Μάκη Παπαδημητρίου. Είπε επίσης ότι ο Φωκικός ήταν ανώτερος καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και ότι τα γκολ προήλθαν από ατομικά λάθη συκεκριμένου ποδοσφαιριστή του Τυρνάβου.
Ο Κώστα Λίβας είπε για άλλη μια φορά ότι στόχος της ομάδας παραμένει η προνομιούχος τριάδα. Εστίασε στο πάθος των παικτών για την νίκη και για τη διατήρηση του πολύ καλού κλίματος των αποδυτηρίων, αφού το ηθικό ανέβηκε στα ύψη μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Γιαννιτσά.
Αμέσως μετά, ο πρόεδρος του ΤΑΠ, Μάκης Παπαδημητρίου, μίλησε για τα μεταγραφικά, ξεκαθαρίζοντας πως ο Σπυριδάκης θα είναι σίγουρα ένα από τα νέα αποκτήματα τον Γενάρη και ότι αν ο Δημοσθένης Τζέκος αποφασίσει να φύγει από την Καρδίτσα, η μοναδική ομάδα που θέλει να πάει είναι ο Φωκικός. Την ερχόμενη Τετάρτη, ο Φωκικός θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την Παναχαική στο Δημοτικό Στάδιο της Άμφισσας, όπου και θα δοθεί η ευκαιρία στις 2 ομάδες να δοκιμάσουν ποδοσφαιριστές.
Η Ενδεκάδα του Φωκικού:
Παρασκευάς, Θωμόπουλος, Δημητρίου, Σουμέλας, Σκαρίμπας, Δήμας, Καλλέργης, Κουμπρόγλου, Ταμπάκης, Καννελόπουλος ενώ έπαιξαν και οι Σικαλόπουλος, Δημητρουλόπουλος και Ζαχαρόπουλος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΦΩΚΙΚΟΣ 2-0 (Τ) ΤΥΡΝΑΒΟΣ
 30' Κουμπρόγλου
75' Θωμόπουλος
ΚΟΖΑΝΗ 0-1 (Τ) ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
 6' Γκούντα
ΕΠΑΝΟΜΗ 1-1 (Τ) ΔΟΞΑ ΚΡΑΝ.
 73' Μαυρομματίδης  1' Κρολ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ 2-0 (Τ) ΖΑΚΥΝΘΟΣ
 35' Κεφαλάς
55' Ζαγοριανός
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 2-0 (Τ) Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 7' Δεληζήσης
17' Κριτσιωτάκης
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 1-0 (Τ) ΕΘΝΙΚΟΣ Φ.
 50' Κυρτέγος
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 0-1 (Τ) ΚΑΛΛΟΝΗ
94' Λουκίνας 
ΑΕΤΟΣ ΣΚ. 1-1 (Τ) ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ
1' Nάκας   10' Γαβρίνας



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ:
 
Από http://zou-la-pi.blogspot.com/2010/12/2-0.html
που θα βρείτε περισσότερες ακόμα φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου