Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

16o Ράλι Σπριντ Αμφίκλειας. Κυριακή 12 Δεκεμβρίου

Από την ΕΘΕΑ αποφασίστηκε το 16ο Ράλι Σπριντ Αμφίκλειας να πραγματοποιηθεί μετά από σχετικό αίτημα της λέσχης τη 12η Δεκεμβρίου 2010. Ο αγώνας προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελο ασφάλτινων rally sprint και ήταν ο 3ος γύρος του θεσμού το Μάιο, που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη επαρκών συμμετοχών

Το Δ.Σ. της λέσχης, συνεδρίασε έκτακτα και αποφάσισε ο αγώνας να πραγματοποιηθεί σε ασφάλτινη ειδική διαδρομή κοντά στην Αμφίκλεια για να μην υπάρξουν πιθανά προβλήματα χιονοπτώσεων (λόγω Δεκεμβρίου) σε Παρνασσό και Γκιώνα.

Πρόκειται για την ειδική ακροπολική διαδρομή «Αμφίκλεια» των Ράλι Ακρόπολις. που τότε ήταν μεν ...χωμάτινη, αλλά τώρα εχει ασφαλτοστρωθεί με άριστο τάπητα, και ενώνει την πόλη της Αμφίκλειας με το χωριό Ανω Τιθορέα, συνολικού μήκους 8,2 χιλιομέτρων. Η ειδική εχει χρησιμοποιηθεί και κατά το παρελθόν ως χωμάτινη από τη ΛΑΜΑ, με αφετηρία από Ανω Τιθορέα προς Αμφίκλεια (για λόγους ασφαλείας) σε χωμάτινα rally sprint. Με το δεδομένο όμως ότι σχεδόν ολόκληρη είναι «μπαριαρισμένη» προς τον κάμπο, θα γίνει ο αγώνας με αφετηρία την Αμφίκλεια και τερματισμό την Ανω Τιθορέα.

Το πιο ουσιαστικό όμως για τα συμμετέχοντα πληρώματα είναι ότι με έγκριση της ΕΘΕΑ θα πραγματοποιηθεί 3 φορές. Όλες οι πληροφορίες, χάρτες, roadbook, συμπληρωματικός κανονισμός, προσβάσεις θεατών, εξυπηρετήσεις ξενοδοχείων και οτιδήποτε αλλά σχετικά με τον αγώνα θα αναρτηθούν το ταχύτερο δυνατόν στην ιστοσελίδα της λέσχης: www.lamamfiklias.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου