Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ολοκληρώθηκε το Ράλλυ 24 Ώρες Ελλάδα,

Ολοκληρώθηκε το Ράλλυ 24 Ώρες Ελλάδα, αγώνας ιστορικών αυτοκινήτων που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία για 13η χρονιά ο ΣΙΣΑ.
Με σύμμαχο το καλό καιρό τα 70 πληρώματα που συμμετείχαν στον αγώνα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου από την Τεχνόπολις στο Γκάζι μία διαδρομή 960 χλμ. που περιελάμβανε παλιές «ακροπολικές» διαδρομές όπως Δερβενοχώρια, Δεσφίνα, Ιτέα , Λιδωρίκι, ...
Συκέα, Γραβιά, Μοσχοκαρυά, Μακρυράχη, Λίμνη Πλαστήρα, Ρεντίνα, Φουρνά, Υπάτη, Δαμάστα και Αμφίκλεια.

Το πρωί της Κυριακής στο ΣΕΑ ΣΕΙΡΙΟΣ πήραν σημαία τερματισμού μόνο 39 πληρώματα δικαιώνοντας έτσι την φήμη του σκληρότερου αγώνα ιστορικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη που προϋποθέτει άριστη προετοιμασία αυτοκινήτων και φυσική κατάσταση πληρωμάτων.

Για την ιστορία τη νίκη πήραν οι Γιάννης Κατσαούνης - Μαθιός Μανσόλας με Porshe 911S του 1973 και 5 β.π. με δεύτερους τους Δημήτρη και Γιώργο Παπανδρέου με Alfa Romeo Giulia Nuova (1976) και 10 β.π. ενώ στη τρίτη θέση ισοβάθμισαν με 11 β.π. οι Μανώλης Ρινάκης - Μυρτώ Αλεβίζου με Mazda 818 STC (1974) και οι Δημήτρης και Ιάκωβος Γεωργίου με Porshe 944 του 1983.

Ο ΣΙΣΑ ευχαριστεί όλα τα πληρώματα και τις λέσχες για την συμμετοχή τους καθώς επίσης τον Δήμο Γραβιάς – Τεχνόπολις Γκάζι Αθηνών – Sptableware και την οργανωτική επιτροπή που συντέλεσαν στην επιτυχία του αγώνα._(Δελτίο Τύπου)



Συνημμένα Αρχεία
περιγραφή όνομα τύπος αρχείου μέγεθος (ΜΒ)
ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ GENERAL_CLASSIFICATION PDF 0,04
ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CATEGORIES PDF 0,05



Δημήτρης και Γιώργος Παπανδρέου με Alfa Romeo Giulia
Μανώλης Ρινάκης – Μυρτώ Αλεβίζου με Mazda 818 STC
Λυμπέρης Παπάζογλου – Μπουνάζος Δ. - Porche 914
Γάκης Θεόφιλος – Γάκης JR - BMW 2002 TI
Στριγγάρης Αργύρης – Μελάς Παύλος - VW 1300
Από http://www.rally.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου