Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

Ο Ευθύμιος Σκαρίμπας υποψήφιος του Αυτοδιοικητικού κινήματος στην Φωκίδα

Γεννήθηκα το 1967 στην Άμφισσα. Κατοικώ μόνιμα στην Κίρρα και είμαι έγγαμος με ένα παιδί. Είμαι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών από το 1992.
Από το 1993 εργάζομαι ως Ελεύθερος Επαγγελματίας απασχολούμενος αρχικά με Μελέτη Επίβλεψη και Κατασκευή Ιδιωτικών και Δημοσίων έργων. Σήμερα, δραστηριοποιούμε στην Φωκίδα , Ανατολική Στερεά και στην Αττική , η εταιρία μου Ε.Σκαρίμπας και Σια Ε.Ε απασχολείται με τον τομέα των κατασκευών και εγώ απασχολούμαι επιπλέον των Μελετών και με την Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου .
Επιπλέον των βασικών σπουδών μου, έχω παρακολουθήσει από Σεπτέμβριο του 1998 έως Νοέμβριο του 1999 (κατά την αρχή της εφαρμογής της Διοικητικής μεταρρύθμισης «Καποδίστριας») το«Πρόγραμμα Κατάρτισης και Απόκτησης ...
Επαγγελματικής Εμπειρίας Αποφοίτων ΑΕΙ και ΤΕΙ σε θέματα Τοπικής Ανάπτυξης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης»
Είμαι μέλος του ΤΕΕ και της ΠΕΔΜΗΕΔΕ , μέλος του Συλλόγου Δυτών και Αυτοδυτών Κρισσαίος , του Ναυτικού Ομίλου Ειρήνης και Φιλίας και συμμετέχω στις δράσεις των Κινήσεων και Οργανώσεων Πολιτών για την Σωτηρία του Κορινθιακού και της Κίνησης για Την Σωτηρία Της Γκιώνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου