Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ανακοίνωση Παπαλάιου για την εξέλιξη με τον συνδυασμό "Αδέσμευτη Αυτοδιοίκηση"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
του Συνδυασμού
“ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ”

Αγαπητοί συνδημότες
Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, δυστυχώς δεν θα τελειώσει (σ’ αυτή τη φάση) ο αγώνας που όλοι μαζί ξεκινήσαμε.
Οι λόγοι που μας οδήγησαν αποδυναμωμένους και τραυματισμένους στο Πρωτοδικείο την Κυριακή το βράδυ, είναι πολλοί, που σύντομα θα γίνουν γνωστοί εκτενέστερα.
Εκείνο όμως που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι ποτέ δεν θα εγκαταλείπαμε έναν αγώνα που με τόσες θυσίες φτάσαμε μέχρις εδώ. Δεχθήκαμε από την αρχή μέχρι το τέλος ανελέητο πόλεμο, χρησιμοποιήθηκαν θεμιτά και αθέμιτα μέσα για την εξουδετέρωσή ...
μας, με αποτέλεσμα η εμμονή στην ιδέα της τυχόν απώλειας της νομής της εξουσίας να αποδειχθεί πιο δυνατή από την εμμονή την δική μας για έναν καθαρό αγώνα και μια αδέσμευτη αυτοδιοίκηση. Και φυσικά σ’ αυτό τον πόλεμο, όπως και σε όλους τους άλλους, έπαιξαν το ρόλο τους και οι προδότες για την επίτευξη του στόχου, που ήταν ο αποκλεισμός μας.
Εκείνο όμως που επίσης πέτυχαν, ήταν να μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς γιατί η θέληση να υπηρετήσουμε τον τόπο μας με σεβασμό και αγάπη γίνεται πιο στέρεη από ποτέ.
Αυτός ο αγώνας αγαπητοί μου συνδημότες και φίλοι δεν μπορεί να τελειώσει εδώ. Πρέπει να συνεχιστεί αυτή η ανεξάρτητη και αδέσμευτη παρουσία και παρέμβαση στην αυτοδιοίκηση, όσος χρόνος και αν απαιτηθεί για το στόχο αυτό.
Και μάλλον τώρα πρέπει να δεχθούμε αυτό που λέει ο λαός μας: «κάθε εμπόδιο για καλό». Υπάρχει όλος ο χρόνος πλέον αυτά τα τριάμισι χρόνια να μπούνε οι βάσεις για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα. Αυτά που υποστήκαμε πρέπει να χαλυβδώνουν την πίστη και την αποφασιστικότητά σας στον αγώνα για να αναχαιτιστούν η αλαζονεία, η κακοδιοίκηση, η αδιαφάνεια, τα κυκλώματα, τα συμφέροντα.
Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τα στελέχη του συνδυασμού μας που άντεξαν στην πίεση που τους ασκήθηκε και μέχρι την τελευταία στιγμή αγωνίστηκαν για μια αδέσμευτη, γνήσια και καθαρή εκπροσώπηση. Είμαστε υπερήφανοι για όλους.
Δεν μπορούμε όμως να πούμε το ίδιο για όσους μας πρόδωσαν στην πορεία και μας δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα ακόμα και την τελευταία στιγμή. Ας τους χαίρονται. Η κοινωνία θα μας κρίνει όλους και αυτή είναι πάντα ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ. Εκείνους που εμείς σκεπτόμαστε και ζητάμε συγνώμη, είναι οι συνδημότες μας που στενοχωρήθηκαν με τον αποκλεισμό μας.
Και επειδή κάποιοι θα συνεχίσουν να προπαγανδίζουν για να σας παγιδεύσουν και να χειραγωγήσουν τη σκέψη σας, διασπείροντας τις δικές τους ερμηνείες και για την τελική έκβαση και για το πρόσωπό μου, πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν ήθελα αξιώματα θα τα είχα από πριν, αλλά τα αρνήθηκα και ακόμη ότι με καμμία γνωστή ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν έχω ιδιαίτερες σχέσεις, όπως κάποιοι άλλοι, ούτε και θέλω να αποκτήσω.
Μου αρκούν η μέχρι σήμερα πορεία μου στα κοινά, η εκτίμηση του κόσμου, η ήσυχη συνείδησή μου και το μέλλον που θα μας δικαιώσει.
Για την
“ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ”
Αριστείδης Ηλ. Παπαλάιος

3 σχόλια:

  1. Που είναι αλήθεια τόσο καιρό όλοι αυτοί που υποτίθεται ότι θέλαν ανεξάρτητο δήμο ιτιάς και υποτίθεται ότι στήριζαν τον Παπαλάιο;
    Που είναι όλοι αυτοί που τρέχαν να φωτογραφηθούν στα μπλόκα της γελοιότητας, παριστάνοντας τους αγωνιστές;
    Άντε τρεχάτε πάλι στο μαντρί, μπας και καταφέρετε να μπείτε συμβασιούχοι και stage ή να πάρετε κάνα εργάκι κατ' ανάθεση.
    Και δε μιλώ βέβαια για τα γνωστά λαμόγια που επιζούν σ' όλες τις καταστάσεις, αλλά γι' αυτούς που τρέχουν σαν τα γίδια μια ζωή από πίσω.
    Πάλι σας δουλέψανε. Να δούμε πότε θα ξυπνήσετε. Μάλλον περιμένετε να πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον έχεις μπερδευτεί καλέ μου άλλοι τάζουν δουλειά και απειλούν και πήγαινε να κανείς μια βόλτα στα μεταλλεία 500 αιτήσει έχουν κάνει τυχαίο …δεν νομίζω και σιγά μην τους πάρουν όλους ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1ον: Πως ξέρεις ότι είμαι καλός σου και δεν είμαι καλή σου; Ξέρεις, ασχολούνται κι οι γυναίκες με το διαδίκτυο και με τα κοινά.
    2ον: Δυστυχώς επιβεβαιώνεις αυτό που γράφω: Αναπαράγεις το δίπολο 'εμείς ή οι άλλοι', 'Παπαλάιος ή Φουσέκης', 'Φουσέκης ή Καραχάλιος', 'ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ', 'Πτώχευση ή ΔΝΤ', 'Καραμανλής ή τανκς' κτλ.
    Έχετε αλήθεια συμπολίτες μου αντιληφθεί σε τι εποχή, σε τι ιστορική περίοδο έχουμε μπει ως πόλη, ως χώρα, ως ΕΕ;
    Νομίζετε πως θα σωθείτε απ' τα μεταλλεία, το εργοστάσιο, τις επιδοτήσεις της ΕΕ ή μια θέση στο ΚΕΠ και στους δακοκτόνους;
    Η ψαλίδα ανοίγει, τα καλά πακέτα είναι πλέον για τους λίγους, η μεσαία και η μικρομεσαία τάξη είναι σ' ελεύθερη πτώση.
    Οι τοπικοί, όπως κι οι κεντρικοί, διαχειριστές το ξέρουν καλά το παιχνίδι και σας δουλεύουν ψιλό γαζί. Μόνο που αυτοί δεν θα πάνε χαμένοι, εμείς είμαστε με την πλάτη στον τοίχο.
    Καληνύχτα, όνειρα γλυκά, ελπίζω να ξυπνήσετε το συντομότερο, γιατί είσαστε η πλειοψηφία και έχουμε ανάγκη τη δύναμη σας, μπας και καταφέρουμε ν' αλλάξουμε κάτι.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή