Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

3ο Ομαδικό Πρωτάθλημα Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας 2010, κατηγορίας U16

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 24 Οκτωβρίου το 3ο Ομαδικό Πρωτάθλημα Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας 2010, κατηγορίας U16.
Το Πρωτάθλημα ξεκίνησε , την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή 5 ομάδων.
Στον πρώτο γύρο η ομάδα της Ένωσης Σκακιστών Άμφισσας, αποτελούμενη από τους Κ. Μεγαλιό, Θ. Μαγκλάρα, Δ. Παπακωνσταντίνου, Π. Οικονόμου, Β. Καλλία και Ε. Τσαμαντάνη, επικράτησε εκτός έδρας της ομάδας ΑΕΚ Άβαξ και Πεσσοί με σκορ 6-0, ενώ η αντίστοιχη ...
ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Άμφισσας είχε ρεπό.
Στο δεύτερο γύρο την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, η ομάδα της ΕΣΚΑ είχε ρεπό και η αντίστοιχη του ΣΟΑ αποτελούμενη από τους Ν. Οικονόμου, Σ. Κυριακίδη, Θ. Ανδρέου, Στ. Παλάντζα, Κ. Πουρνάρα και Στ. Πουρνάρα , αντιμετώπισε την ομάδα της Σκακιστικής Ακαδημίας Χαλκίδας σε ένα παιχνίδι που έληξε ισόπαλο (3-3) .
Στον τρίτο γύρο την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, η ομάδα της ΕΣΚΑ κέρδισε άνευ αγώνος την ομάδα της ΕΥΒΟΪΚΗΣ Ε.Σ. η οποία δεν προσήλθε για λόγους ανωτέρας βίας και η ομάδα του ΣΟΑ κέρδισε την ομάδα ΑΕΚ Άβαξ και Πεσσοί με σκορ (4-1,5).
Στον τέταρτο γύρο Κυριακή 17 Οκτωβρίου, η ομάδα της ΕΣΚΑ κέρδισε με σκορ (6-0) την ομάδα του ΣΟΑ, ενώ η Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδας ήρθε ισόπαλη (3-3) με την ομάδα ΑΕΚ Άβαξ και Πεσσοί.
Στον πέμπτο γύρο Κυριακή 24 Οκτωβρίου, η ομάδα της ΕΣΚΑ κέρδισε άνευ αγώνος την ομάδα της Σκακιστικής Ακαδημίας Χαλκίδας η οποία δεν προσήλθε για λόγους ανωτέρας βίας και η ομάδα του ΣΟΑ κέρδισε την ομάδα ΕΥΒΟΪΚΗΣ Ε.Σ. με σκορ (4,5-1).
Μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος η ομάδα της ΕΣΚΑ αναδείχτηκε πρωταθλήτρια ΤΕΣΣΑΣ για το 2010 και θα αντιμετωπίσει σε αγώνα μπαράζ την ομάδα της ΤΕΣΣ Θεσσαλίας.
Η ομάδα του ΣΟΑ κατετάγη δεύτερη στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.
Συγχαρητήρια στους αθλητές και προπονητές των δύο ομάδων και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα της ΕΣΚΑ.

ΕΣΚΑ –
ΑΕΚ ΑΒΑΞ & ΠΕΣΣΟΙ – ΣΟΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου