Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Κώστας Παπαθανασίου υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας με τον συνδυασμό του κ. Χειμάρα της Ν.Δ.


Τον Κώστα Παπαθανασίου που πήρε το χρίσμα του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Αθανάσιο Χειμάρα, αποφάσισε να μας φέρει η Νέα Δημοκρατία στην Φωκίδα.

Πέρασε απο ότι γράφει στο βιογραφικό του από ένα σωρό κομματικές θέσεις στην Αθήνα και μετά την αλλαγή κυβέρνησης για να μην κάθεται κάνει ένα μεταπτυχιακό.
Μεχρι τώρα δεν το είχε χρειαστεί, με ένα απλό πτυχίο από υπάλληλος της Ιονικής Τράπεζας  στην χορήγηση δανείων, πήρε θέσεις που ούτε πρυτάνεις δεν θα έπαιρναν.

Χτυπά η άτιμη η κρίση και τα κρατικοδίαιτα GOLDEN BOYS  από ότι βλέπετε. Τι να γίνει,  μέχρι να βρουν τον επόμενο Αλογοσκούφη, ή Καραμανλή να τους τακτοποιήσει, θα πρέπει να τους ανεχτούμε να έρχονται εδώ και να μας παριστάνουν τους σωτήρες.
Αλλά κάτι μου λέει ότι ...
δεν θα περάσουν καλά.Σύντομο Βιογραφικό
Ο Κωνσταντίνος Παπαθανασίου γεννήθηκε στην Αμφισσα το 1964.
Σπούδασε οικονομικά στο Οικονομικό Τμήμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και βρίσκεται στο τελικό στάδιο φοίτησης του μεταπτυχιακού προγράμματος «Τεχνικοοικονομικά Συστήματα» του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου.

Δραστηριότητες
Έχει διατελέσει:
Πρόεδρος του ΟΑΕΕ μέχρι το 2010.
Στέλεχος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και οικονομικός σύμβουλος στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών (ΥΠ.ΟΙ.Ο.) σε θέματα ελεγκτικής – λογιστικής και κεφαλαιαγοράς.
Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποίησης & Ελέγχων (Ε.Λ.Τ.Ε.)
Μέχρι τον Ιανουάριο του 2008, Πρόεδρος του Συμβουλίου Λογιστικής Τυποποίησης (Σ.Λ.Ο.Τ.).
Πρόεδρος του Συμβουλίου Ποιοτικού Ελέγχου της Ε.Λ.Τ.Ε.
Μέλος στην Εθνική Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες
Έχει εργασθεί στην Ιονική Τράπεζα στο τμήμα χορήγησης δανείων σε μεγάλες επιχειρήσεις, ως προϊστάμενος λογιστηρίου
Οικονομικός σύμβουλος σε ανώνυμες εταιρείες, ως μέλος Δ.Σ., Δ/ντής Οικονομικών Υπηρεσιών
Χρηματιστηριακός Εκπρόσωπος στην Solidus Securities AXEΠEY
Ελεγκτής στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Έχει ασχοληθεί εκτενώς με ζητήματα κεφαλαιαγοράς, χρηματοπιστωτικών αγορών, χρηματοοικονομικής πληροφόρησης και λογιστικής τυποποίησης, Έχει δημοσιεύσει πλήθος άρθρων στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.
Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών
Μέλος της Ελληνικής Ένωσης Πιστοποιημένων Αναλυτών Μετοχών και της Αγοράς.

10 σχόλια:

 1. Προκαλεί εντύπωση ο απαξιωτικός και ισοπεδοτικός τρόπος που αναφέρεστε στην υποψηφιότητα του Παπαθανασίου.Πιστεύω ότι τα προβλήματα της Φωκίδας δεν λύθηκαν από τους τωρινούς και χθεσινούς άρχοντες.Γιατί να μην δοκιμάσουμε νέα πρόσωπα;Προσωπικά δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο αλλά γνωρίζω καλά τους τοπικούς παραγοντίσκους που ευθύνονται αποκλειστικά για την κατάντια και τα χάλια της Φωκίδας.Προφανώς για τα χάλια αυτά δεν ευθύνεταιο Παπαθανασίου . . . . .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Απλά είδα την φωτογραφία και το βιογραφικό και μου θύμισε αυτούς που χρεοκόπησαν την χώρα.
  Μπορεί να φταίει η γραβάτα δεν ξέρω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. σε ολες αυτες τις θεσεις ποιος τον εβαλε?μηπως το κομμα? θεσεις υψηλομισθες.επομενως ουδεν σχολιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Την Ιτέα και τον νομό μας τον χρεοκόπησαν αυτοί που ψηφίσαμε και αποδείχτηκαν τελείως ανίκανοι. Έχουν μάλιστα το θράσος να θέλουν να ξαναβγούν δήμαρχοι λες και οι καρέκλες τους ανήκουν αιώνια. Ε, δεν πάει άλλο! Από αυτή την άποψη,χάρη κάνει στον νομό ο Παπαθανασίου και μακάρι και άλλοι νέοι άνθρωποι με εμπειρία, άνθρωποι χορτασμένοι και όχι λιγούρηδες και κακομοίρηδες, να εμφανισθούν μπροστά. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΙΖΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Νά' ναι καλά οι γνωριμίες σχετικά με την άνοδό του στις επάλξεις. Δεν πιστεύω ότι διαφέρει από τους..."συνήθεις ύποπτους" που τους έχουμε βαρεθεί πια! Άντε σπίτια σας να αναλάβει και κανένας άλλος, καιρός είναι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Τέρμα η Δεξιά, τέρμα και η πράσινη ακροδεξιά...Επιτέλους αλλαγή πολιτικού προσκηνίου ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Μα τι λέτε τώρα με τέτοια προσόντα μέχρι και Χρηματιστήριο θα φτιάξει στα Σάλωνα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μα τι λέτε τώρα με τέτοια προσόντα μέχρι και Χρηματιστήριο θα φτιάξει στα Σάλωνα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΑΚΟΥΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ (ΚΟΙΝΩΣ "AΓΑΠΟΥΛΑΣ") ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ,ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ,ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΙΑ ΡΟΥΦΗΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ EXTRA LARGE ΠΟΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΛΕΙ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΧΡΥΣΕΣ ΕΠΟΧΕΣ..ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΓΙΛΕ ΤΟΥΣ ΟΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΟΜΗΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ..
  Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΘΕΣΕΙΣ,ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΗΝΕΙ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΠΙΤ ΠΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ.
  ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Με τη σημαία πίσω του και το χρήσμα της Ν.Δ θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό ή πάλι μια απ' τα ίδια ?Γίδια μας πρήξατε τα ... μυαλά απο τους κατα καιρούς υπερασπιστές σας κυριλλέδες και τα μίζερα τσοπαναρέΪβ ρουσφέτια.Θέλει νιονιό να καταλάβει κανείς πως πριν λίγα χρόνια η Ν.Δ κυβερνούσε και τα έκανε skate board?O Αλογομούρης-σκούφης-γκούφης ρουφιανήξ και κιθαρξίστας θυμάστε πόσους χαζοπορωμένους βλαχογκιράπες οπαδούς είχε στο νομό μας?Τι έκανε ?ΑΠΑΝΤΗΣΗ : @@
  Eίναι επιτακτική ανάγκη ο λαός της Φωκίδας να διαολοστείλει ω σαν τους θεσσαλούς οι λέλεγες κι έλεγες πως υπήρχε πυγμή και αποκομμένοι δεσμοί απο εξαρτήσεις με εκπρόσωπους ούτε να τους φτύσεις..μα να που φτάσαμε και χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια,χάλια μαύρα τα κομματικά ρεμάλια,ρετάλια αμερικανοτροποίας ,ιμπεριαλιστικής μανίας,αηδίας συντηρητισμος βλακείας του μπατσοκ και της νέας δημοκρατίας,γύρω απ το κέντρο της γης,της πυθίας ξεχασμένης ιστορίας σε βουλές κομματικής ανοίας.
  Φίλε Γιάπη στη φωτό,τούτος ο νομός μπορεί ακόμα να είναι έμαιο στο μίζερο τρύπτιχο`πατρης θρησκεια οικογενεια `μα με τόσα που τραβάει απο την δικομματική χούντα τόσα χρόνια..δεν αντέχει άλλο δούλεμα απο κανέναν και αν τελικά υπάρξει μια ανεξάρτητη απο κομματικές λίγδες κίνηση πολιτών θα λογοδοτείς και θα αναγκαστείς να απαντάς συγκεκριμένα χωρίς άλλες ξύλινες υπεκφυγές.
  Αγνωστος Χ

  ΑπάντησηΔιαγραφή