Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Τί γίνεται με τον δρόμο Άμφισσας-Αγίας Ευθυμίας;


Κοντεύουν να συμπληρωθούν επτά μήνες από τότε που στη χ.θ. 3.400 (δεξιά) του δρόμου Άμφισσας-Αγίας Ευθυμίας παρουσιάστηκε καθίζηση του οδοστρώματος σε μήκος 30μ. περίπου.

Κοντεύουν, επίσης, να συμπληρωθούν τέσσερις μήνες από τότε που ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών απέστειλε σχετικό έγγραφο στην Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Κατερίνα Διαμαντοπούλου με το οποίο ζητούσε να ενημερωθεί για το πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα και με το οποίο επισήμαινε ...
τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονούσε η οποιαδήποτε καθυστέρηση στην αποκατάσταση.

Οι μήνες περνούν αλλά το πρόβλημα παραμένει κι επιτείνεται. Καμιά απάντηση δεν έχει λάβει ο Σύλλογος από την Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας αν κι έχει περάσει τόσο χρονικό διάστημα από την αποστολή του εγγράφου. Αλήθεια δεν έχει υποχρέωση να απαντήσει; Θα πείτε ότι για να απαντήσει θα πρέπει να έχει κάτι να πεί κι όχι ότι επί επτά μήνες “προσπαθούν να επιλύσουν το πρόβλημα”.

Εν τω μεταξύ σε λίγο θα αρχίσουν οι φθινοπωρινές βροχές και η κατάσταση θα χειροτερέψει. Λίγο πιο πέρα από το σημείο της καθίζησης, στην είσοδο του “τούνελ” της Κούσκιας λόγω της σαθρότητας του εδάφους, που οφείλεται στα υπόγεια ύδατα, το οδόστρωμα έχει αρχίσει να διαβρώνεται και κανείς δεν ξέρει πότε θα “φύγει” ολόκληρο κομμάτι του δρόμου με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Κυρία Διαμαντοπούλου μην κωφεύετε στα αιτήματά μας, κάνετε επιτέλους κάτι πριν είναι αργά.

Κύριοι τοπικοί άρχοντες, αν και για την επίλυση των προβλημάτων του συγκεκριμένου δρόμου αρμόδια είναι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, δείξετε κάποιο ενδιαφέρον. Όχι για τίποτα άλλο, αλλά γιατί αν καταρρεύσει ο δρόμος λίγο πριν την Κούσκια θα στερηθεί η Αγία Ευθυμία των προεκλογικών σας εμφανίσεων και υποσχέσεων…
blog.agiathimia.com

6 σχόλια:

  1. Κατ'αρχήν εάν δεν γίνει κάτι έγκαιρα, το φαινόμενο θα συνεχιστεί σαν ντόμινο στις επόμενες περιόδους βροχής και ο δρόμος θα γκρεμιστεί εντελώς.

    Παρακαλώ να εντάξετε και τον δρόμο Αγ. Ευθυμία - Βουνιχώρα στις προσπάθειες σας.

    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον Δήμαρχο φωνάξατε, στην Περιφερειάρχη φωνάξατε, στον Νομάρχη γιατί δεν φωνάζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το έκτρωμα που λέγεται Καλλικράτης προβλέπει ότι σε χρεωμένους Δήμους δεν θα γίνει κανένα έργο όπως και καμία πρόσληψη εάν δεν εξαλείφουν πρώτα τα χρέη τους!
    Να μην περιμένουμε λοιπόν έργα, αλλά μόνο προεκλογικές υποσχέσεις και μάλιστα απ’ αυτούς που δημιούργησαν τα χρέη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. περισσοτερη αδιαφορια δεν νομιζω να υπαρχει δε αυτο τον τοπο, πραγματικα ελεος. αναφερομαι στον δρομο βουνιχωρας προς λιδωρικι που ο δρομος εδω και 5 χρονια ειναι χωματοδρομος γεματος λακουβες και εχουμε καταστρεψει τα αυτοκινητα μας. εγω δηλαδη τι φταιω που εφαγαν τα λεφτα και χαλαει η δικη μου περιουσια??? ντοπη και αισχος χαρακτιριζει ολους οσους ευθυνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε μου που γράφεις "γιατί δεν φωνάζετε" στο Νομάρχη από πού βγάζεις το συμπέρασμα; "Τοπικοί άρχοντες" δεν είναι κι ο Δήμαρχος κι ο Νομάρχης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε 10:51, ακριβώς γι' αυτό δεν πάει μπορστά ο τόπος, γιατί κάποιο τύποι σαν κι εσένα μετατρέπουν κάθε αντικειμενικό πρόβλημα σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης. Ειλικρινά, δεν μας νοιάζει αν ο δρόμος φτιαχθεί από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ ή τον φούφουτο. Το μόνο που μας νοιάζει είναι να φτιαχθεί επιτέλους ο ριμαδιασμένος δρόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή