Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Στο κενό η προσπάθεια νομιμοποίησης των παρανομιών στο Βαθύ, Θίσβη

Σε νέο κόλαφο για τον όμιλο Στασινόπουλου κατέληξε η συνεδρίαση του ΚΑΣ (Τρίτη 7/7), η οποία συζήτησε την αίτηση θεραπείας της ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.Β. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ολομέλεια του οργάνου απέρριψε τη νέα προσπάθεια νομιμοποίησης των παρανομιών που έχουν γίνει στην κατασκευή των λιμενικών εγκαταστάσεων στο Βαθύ.
Στη συνεδρίαση έδωσαν το παρών, υπερασπίζοντας τη νομιμότητα, ο δήμος Θίσβης, ο Σύνδεσμος για την προστασία του Κορινθιακού (ΣΠΟΑΚ), η Κίνηση πολιτών δήμου Θίσβης, η επιτροπή αγώνα Θίσβης, το κέντρο "Ελικώνας", η Συμπαράταξη Βοιωτών για το περιβάλλον και η Ομοσπονδία οικολογικών οργανώσεων Κορινθιακού κόλπου "ΑΛΚΥΩΝ". Έλαμψαν δια της απουσίας ...
τους, η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση και οι βουλευτές του νομού, παρότι είχαν προσκληθεί να παρευρεθούν.
Στον αντίποδα, τις θέσεις του ομίλου Στασινόπουλου υπερασπίστηκαν .... τα στελέχη του. Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει η προσπάθεια της διεύθυνσης της "Σωληνουργίας" να υποχρεώσει, ουσιαστικά, τους εργαζόμενους να υπογράψουν κείμενο υπεράσπισης των θέσεών της. Δεν δίστασε, μάλιστα, δυο - τρεις από αυτούς να τους φέρει και στη συνεδρίαση του ΚΑΣ (χωρίς αυτό να απαλάσσει και τα συγκεκριμένα πρόσωπα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου