Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

«Ήχοι του δάσους» από σήμερα στην Φωκίδα

Το κατασκηνωτικό φεστιβάλ «Ήχοι του Δάσους» που διοργανώνεται στην Φωκίδα έρχεται για ένατη χρονιά να ξεσηκώσει το κοινό με μουσική, αγαπημένους καλλιτέχνες και ποικίλες παράλληλες δραστηριότητες.
Επί τρεις ημέρες, από τις 23 έως τις 25 Ιουλίου, το οροπέδιο της Αγίας Τριάδας Καλοσκοπής στη Φωκίδα γεμίζει με νέους από όλη την Ελλάδα που έρχονται να διασκεδάσουν αυθεντικά και να απολαύσουν ένα τοπίο μοναδικής φυσικής ομορφιάς.
Ήδη από πέρυσι, το φεστιβάλ έδειξε το φρέσκο...
του πρόσωπο και προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες ενώ φέτος μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής θα δώσουν το δυναμικό «παρών».
Όταν τα μικρόφωνα του φεστιβάλ σιγήσουν, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε περιβαλλοντικές δράσεις, να παρακολουθήσουν βιντεοπροβολές, θεατρικές παραστάσεις, μαθήματα κεραμικής, και πολλά ακόμα που θα προσφέρει το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Άμφισσας. Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι θα μπορούν να απολαύσουν τη φύση μέσα από δραστηριότητες όπως πέιντμπολ, αναρρίχηση, τοξοβολία, ποδηλασία βουνού, τραμπολίνο και άλλα.
Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Λάκης Παπαδόπουλος, η Ραλλία Χρηστίδου, ο Ζακ Στεφάνου, οι Locomondo, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Πάνος Μουζουράκης, οι Matisse, τα Υπόγεια Ρεύματα, οι Κιλιμάντζαρο και άλλοι ακόμα.
Το φεστιβάλ «Ήχοι του Δάσους» ξεκίνησε το έτος 2002 ως μια εναλλακτική πρόταση της Φωκίδας, η οποία συνδύαζε την ολιγοήμερη απόδραση στη φύση με την ψυχαγωγία, τις υπαίθριες δραστηριοτήτων και την διασκέδαση. Ο θεσμός αυτός διήρκεσε στον χρόνο και φέτος κλείνει τα εννιά του χρόνια. Στη μέχρι τώρα πορεία του, έχει φιλοξενήσει σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, έχει πραγματοποιηθεί σε διαφορετικές ορεινές τοποθεσίες της Άμφισσας και προωθεί τον εναλλακτικό τουρισμό αναδεικνύοντας την ομορφιά της φύσης.
Το Οροπέδιο της Αγίας Τριάδας, όπου πραγματοποιείται το φεστιβάλ διαθέτει οργανωμένο κατασκηνωτικό χώρο μέσα στο γεμάτο έλατα οροπέδιο με όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες που χρειάζονται οι κατασκηνωτές.
Πληροφορίες: Οροπέδιο Αγίας Τριάδας Καλοσκοπής, Φωκίδα, www.forestsounds.gr . Εισιτήρια 20 ευρώ (ενιαίο).

4 σχόλια:

  1. Τα κλαπατσίπανα του δάσους να διαταράσουν τους ήχους του δάσους και αυτό είναι το λιγότερο να μαζεύονται οι πιτσιρικάδες και να τους εμβολιάζουμε με τα ναρκωτικά και όλα αυτά με την ευγενική χορηγία και ευλογία του κράτους.Αλλά αυτό είναι το ελληνικό κράτος,οι κρατικοί λειτουργοί κλέφτες απατεώνες και να σπρώχνουν τη νεολαία στα ναρκωτικά και αυτοί να αλωνίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο κόσμο φτιάξατε εσείς οι μεγάλοι. Για να πιάσεις δουλειά ως απλός υπάλληλος σούπερ μάρκετ πρέπει να έχεις θείο το Νομάρχη και ξάδερφο το δήμαρχο.

    Ξεπουλήσατε το μέλλον μας χωρίς δεύτερη σκέψη. Δε νομίζω ότι έχετε να μας πείτε και πολλά πράγματα πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και να τους είσαι και υποχρεωμένος μια ζωή γιατί σε βοήθησαν να βρεις 4ωρη(;) εργασια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ! ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΧΑΣΙΣ ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ! ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ! ΣΤΟ ΝΕΣΤΟΡΙΟ ΜΑΖΕΥΟΥΝ 50000 ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ! ΕΔΩ ΜΟΝΟ Ο ΦΟΥΣΕΚΗΣ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ! ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 20-30 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΜΦΙΣΣΑ ΚΑΙ ΙΤΕΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΕΡΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ! ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΦΩΚΙΔΑ! ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ 3000 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΑΠΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΡΗΤΗ? ΚΑΝΕΝΑΣ!

    ΕΝΑΣ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΩΝ ΗΧΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή