Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Η ομάδα του Ν.Ο. Ιτέας στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος πόλο της Γ Εθνικής ανδρών

ΦΙΛΑΘΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΤΕΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1964
Γραφεία: Δημοτικό Κολυμβητήριο ΙΤΕΑΣ
ΤΗΛ./FAX: 22650-34114
email: noiteas@otenet.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρωτάθλημα Πόλο Γ’ Εθνικής Ανδρών

Στις 16-18 Ιουλίου 2010 έγινε στην Πάτρα η πρώτη φάση του Πρωταθλήματος πόλο της Γ’ Εθνικής Ανδρών με τη συμμετοχή των Ομάδων : Α.Ο. ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ, ΝΗΡΕΑ ΠΑΤΡΩΝ, ΝΑΥΣΙΘΟΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, Ν.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, Ν.Ο. ΝΑΥΠΛΙΟΥ και Ν.Ο. ΙΤΕΑΣ.
Η ομάδα του Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ είχε το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας καθώς αποτελείτο από δέκα έφηβους και μόνο δύο άντρες. Παρ’ όλα αυτά αντιμετώπισε στα ίσια ομάδες με μεγαλύτερους και ...
εμπειρότερους παίκτες, πετυχαίνοντας δύο νίκες (9 – 1 το Ν.Ο.ΝΑΥΠΛΙΟΥ και 16- 11 το ΝΑΥΣΙΘΟΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ) και τρεις ήττες ( 4 – 11 από το ΝΗΡΕΑ ΠΑΤΡΩΝ, 2 – 7 από την ΚΑΛΑΜΑΤΑ και 11 – 12 από τοΝ Α.Ο. ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ). Στην τελική βαθμολογία κατέκτησε την 4η θέση, ενώ ο Ν.Ο.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και ο ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ θα διεκδικήσουν στην τελική φάση την άνοδο στην Β’ Εθνική Κατηγορία. Η ομάδα του Ν.Ο.ΝΑΥΠΛΙΟΥ υποβιβάστηκε στη Δ’ Εθνική.




Συγχαρητήρια στους αθλητές Βούλγαρη Βαγγέλη, Βατικιώτη Βαγγέλη, Καρύμπαλη Νίκο, Κατσιώτη Αλέξανδρο, Μασουρίδη Γιώργο, Μήττα Ιωάννη, Μονιούδη Λεωνίδα, Οικονόμου Δημήτρη , Παρατσόκα Ιωάννη, Πλακίδα Ιωάννη, Τσιγαρίδα Σπύρο Φανό Στάθη και στον προπονητή Κώστα Σακκαλή.





Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Κατηγοριών


Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Κατηγοριών που διεξάγεται στο Ο.Α.Κ.Α. από 21-25 Ιουλίου 2010 συμμετέχουν τρεις αθλήτριες του Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ, οι οποίες θα αγωνιστούν σε εννέα συνολικά αγωνίσματα. Ευχόμαστε στον προπονητή Λουκά Οικονόμου και στις αθλήτριες Λύτρα Ιφιγένεια, Λύτρα Χαρά και Τσαμτσούρη Λυδία καλή επιτυχία.



Το ΔΣ του Ν.Ο.ΙΤΕΑΣ

3 σχόλια:

  1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΠΟΙΟΣ ΕΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΙΤΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ..... ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολύ εύκολο να δεις το όνομα μιας και υπάρχουν ένα σωρό ανακοινώσεις για τον Ν.Ο. Ιτέας που υπογράφονται από τον πρόεδρο της Ομάδας.
    Όσο γι αυτά που λες ότι ακούγονται καλύτερα είναι να διασταυρώσεις πρώρα τις πληροφορίες σου και μετά να αρχίσεις να αρχίσεις να ενημερώνεις αν έχεις κάτι να πεις με στοιχεία χωρίς να αφήνεις υπονοούμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σημασία δεν έχει ποιός είναι πρόεδρος, αλλά το τι γίνεται με τα οικονομικά του ομίλου γιατί πολλά ακούγονται. Αλήθεια, η εξελεκτική επιτροπή κανει σωστά τη δουλέιά της?

    ΑπάντησηΔιαγραφή