Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

H εκδήλωση του Δήμου Άμφισσας ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΡΩΙΝΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ Άμφισσα 01-06-2010
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
_____________
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή 30 Μαΐου 2010 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση του Δήμου Άμφισσας ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΡΩΙΝΟΥ, στα πλαίσια της πρώτης ενότητας του προγράμματος ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ by Epode με τίτλο «ΠΡΩΙΝΟ – ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΟΠΛΟ».
Στην Πλατεία Ησαΐα, παιδιά Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων, με την καθοδήγηση της διαιτολόγου του προγράμματος κ. Δήμητρας Παππά, έμαθαν την θρεπτική αξία του πρωινού γεύματος, ετοίμασαν ένα σωστό και υγιεινό πρωινό και το απόλαυσαν μαζί με τους γονείς τους. Στη συνέχεια τα παιδιά διασκέδασαν ζωγραφίζοντας θέματα σχετικά με το πρωινό. Φεύγοντας, πήραν μαζί τους διάφορα είδη παιδικών δημητριακών.
Σίγουρα η παιδική παχυσαρκία, ενδιαφέρει όλους μας. Είναι βέβαιο ότι με καλή πρωινή διατροφή τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας, θα καλυτερεύσουν την ζωή τους από άποψη βάρους και θα συνεχίσουν ως ενήλικες την προγραμματισμένη διατροφή που σίγουρα επιφέρει μαζί με άλλους παράγοντες μακροζωία.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Άμφισσας κ. Ασημάκης Ασημακόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και τοπικός υπεύθυνος του προγράμματος κ. Ευθύμιος Λαζογιώργος, ο γιατρός του προγράμματος κ. Χρήστος Κουφάλης, και ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Καριαμπάς.
Τα προϊόντα του πρωινού ήταν ευγενική χορηγία των καταστημάτων της πόλης μας: Αρβανιτάς Αλέκος, Ασημακόπουλος-Παπαθανάσης, Σούπερ Μάρκετ «Γαλαξίας», Γεωργίου Σταύρος, Γιάτσος Παναγιώτης, Σούπερ Μάρκετ «Γιογάκης», Καραγιώργος Παναγιώτης, Μανέτας Αχιλλέας, Μαργώνη Ελένη, Μαργώνης Ευθύμιος, Νικολάου Χρήστος, Παππά Χρύσα, Σιδηρόπουλος Δημήτριος, Χολέβας Γεώργιος, και της ΝESTLE ΕΛΛΑΣ. Το κέτερινγκ: «Το σπιτικό» της κ. Φασίτσα-Λουπάκου Γιούλας, μας πρόσφερε τις τέντες για την προστασία των παιδιών από τον ήλιο και ψυγείο για την φύλαξη των ευπαθών τροφίμων, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.
Υπεύθυνη για την οργάνωση και την επιμέλεια της εκδήλωσης, ήταν η γραμματέας του προγράμματος κ. Ευαγγελία Φέλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου