Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Απάντηση του Στέλιου Σχοινά στην ανοικτή επιστολή του κ. Μυταρά

Μας έστειλε ο Στέλιος Σχοινάς Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός και Α’ Αντιπρόεδρος Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φωκίδας μήνυμα σχετικά με την ανοικτή επιστολή του κ. Μυταρά για τα θέματα του Επιμελητηρίου που αναρτήσαμε χθές
Θα θέλαμε όμως να ξεκαθαρίσουμε οτι ο κ. Μυταράς δεν μας έστειλε την φωτογραφία του Σήματος του Επιμελητηρίου για να δημοσιευτεί με την ανοικτή επιστολή, ήταν δική μας η επιλογή της φωτογραφίας.
Εκτιμήσαμε ότι το θέμα σχετίζεται με το Επιμελητήριο της Φωκίδας και γι αυτό την αναρτήσαμε, για να πούμε την αλήθεια ψάξαμε αρχικά την φωτογραφία του κτιρίου, αλλά επειδή δεν την είχαμε πρόχειρη βάλαμε την φωτογραφία του εμβλήματος.
Δεν νομίζουμε όμως ότι μπορεί κάποιος να εξέλαβε ότι το κείμενο προέρχεται απο το επιμελητήριο και όχι απο τον υπογράφοντα, γιατί η ανοικτή επιστολή ήταν σαφής. Αν σας ενόχλησε τόσο, τι να κάνουμε δεν είχαμε σκεφτεί οτι για να βάλουμε μια εικόνα του σήματος του επιμελητηρίου θα είχαμε τόση φασαρία και άδικες επιθέσεις. Ίσως να μας ταιριάζει εδώ η παροιμία που λέει ότι όποιοι ανακατεύονται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.
Τι να γίνει αποδεχόμαστε το λάθος μας για την οικονομία της συζήτησης .
Θα θέλαμε όμως να κάνουμε μια τελευταία επισήμανση. Δεν επιθυμούμε να μετατραπεί η σελίδα μας σε αρένα εξαπόλυσης χαρακτηρισμών και θα παρακαλούσαμε να ταιριάξετε ανάλογα το ύφος των μηνυμάτων σας όταν μας τα στέλνεται να δημοσιευθούν. Κάνουμε εξαίρεση και δημοσιεύουμε το μήνυμα παραβλέποντας το ύφος του, επειδή αναρτήσαμε ήδη την ανοικτή επιστολή του κ. Μυταρά και οι αναγνώστες πρέπει να διαβάσουν όλες τις απόψεις.
Η ανάρτηση του θέματος γίνεται χωρίς εικόνα του Επιμελητηρίου ή οποιασδήποτε άλλης για να μην έχουμε κι άλλες φασαρίες.


Ιτέα 7 Ιουνίου 2010
Προς
Την Πύλη www.Iteanetblogspot.com

Απάντηση στην χθεσινή (07/06/2010) παραπλανητική και ψευδέστατη ανακοίνωση του κ. Μυταρά, που αναρτήθηκε στην πύλη σας, υπό την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ, για ανάπτυξη προσωπικών απόψεων που όχι μόνον δεν απηχούν τις θέσεις του Επιμελητηρίου, όπως αυτές εκφράζονται με τις αποφάσεις του Διοικητικού του Συμβουλίου, αλλά είναι τελείως αντίθετες με αυτές.

«ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ»

Χρησιμοποιώντας ο κ. Μυταράς το ασύστολο ψεύδος και ακραίας φθήνιας επικοινωνιακά τερτίπια... προσπαθεί να εκτρέψει το πραγματικό πρόβλημα του Επιμελητηρίου, που δημιούργησε ο ίδιος και τρία έως τέσσερα μέλη του Δ.Σ. που τον ακολουθούν.
Είναι πάγια προσπάθεια των ενόχων, χρησιμοποιώντας το ψεύδος, να προσπαθούν να μετατρέψουν το πραγματικό πρόβλημα που τους βαρύνει σε δήθεν προσωπικό με κάποιο προεπιλεγμένο φανταστικό εχθρό τους.
Με τον τρόπο αυτό επιδιώκουν την απομάκρυνση της προσοχής της κοινής γνώμης, η οποία δεν έχει καμιά διάθεση να ασχοληθεί με τα τις προσωπικές μας διαφορές.
Η εξαπάτηση αυτή της κοινής γνώμης έχει πάντοτε προσωρινό αποτέλεσμα, όπως
άλλωστε και το ψέμα.
Η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε εγώ είχα το στοιχειωδέστερο προσωπικό πρόβλημα με τον κ. Μυταρά, όπως με απύθμενο ψέμα προσπαθεί να διοχετεύσει.
Όσα προσάπτει σε μένα, για λόγους αποπροσανατολισμού, γνωρίζει άριστα ότι εγώ απλά συνυπογράφω, μαζί με άλλα δεκατρία μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Φωκίδας (14 μέλη επί συνόλου 21).
Επίσης αποφεύγει να επιβεβαιώσει ότι από εξαμήνου και πλέον, για τις παρανομίες που διέπραξε εις βάρος του Επιμελητηρίου, ένδεκα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (η απόλυτη πλειοψηφία του) έχουν καταθέσει μήνυση εναντίον του, μεταξύ των οποίων και εγώ.
Γιατί δεν λέει την αλήθεια και χρησιμοποιεί το ασύστολο ψέμα για να αμυνθεί;
Τα δέκα τέσσερα μέλη (14) του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, και σύσσωμο το Διοικητικό Υπαλληλικό προσωπικό αυτού, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και δεν δέχθηκαν να συγκαλύψουν την προσπάθεια διάπραξης απάτης κατά του οργάνου που τάχθηκαν να υπηρετήσουν.
Είναι καιρός να σταματήσει ο κ. Μυταράς να καταπίνει με απληστία το ψέμα που τον βολεύει και να αρχίσει να καταπίνει, έστω και γουλιά - γουλιά την αλήθεια που του φαίνεται πικρή, διότι δεν γίνεται κανείς γελοίος με τις ιδιότητες που έχει, αλλά με τις ιδιότητες που ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ότι έχει.
Η αλήθεια θυμώνει τον κ. Μυταρά!!
Είναι γνωστό όμως ότι: «Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ»

Με εκτίμηση
Στέλιος Σχοινάς
Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός
Α’ Αντιπρόεδρος Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φωκίδας

4 σχόλια:

  1. ...τους είχαμε στις εφημερίδες, τώρα τους έχουμε και στα blog ...! Η λέξη παραίτηση για λόγους ευεξίας υπάρχει άραγε ακόμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευθιξίας ήθελα να γράψω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε συγνώμη που σου διέγραψα το σχόλιο.

    Ο πιο σημαντικός λόγος για να φτιάξεις μπλογκ στην περιοχή και όχι επώνυμη ιστοσελίδα, είναι για να μην μπλέξεις με τους δικομανείς.
    Ο λόγος που διέγραψα το σχόλιο σου είναι για να μην συνεχίσει η συζήτηση για το θέμα.

    Παρόλο που έχουμε επιλέξει την ανωνυμία έχουμε επιλέξει ταυτόχρονα να γράφουμε όπως θα γράφαμε αν υπογράφαμε κάποιο κείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή