Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Με φτυάρια, κασμάδες και ζεμπίλια από τα σπίτια μας για να φτιάξουμε την εταιρεία αυτή με πανάκριβους εξοπλισμούς

Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Φωκίδας

Ανακοίνωση

Η Ένωση μας καταδικάζει απερίφραστα το γνωστό παραμύθι που έχει ξαπολήσει αυτές τις μέρες η μεταλλευτική εταιρεία S&B σε βάρος των εργαζομένων της, με το πρόσχημα ότι χρειάζεται τώρα το επιφανειακό κοίτασμα Βλαχοθανάσης.
Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της Ένωσης μας είναι πρώην εργαζόμενοι στα μεταλλεία των Ηλιοπουλέων – Κυριακοπουλέων είτε λεγότανε αυτά ΑΕΜ ΒΩΞΙΤΑΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ είτε ΑΡΓΥΡΟΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ κ’ ΒΑΡΥΤΙΝΗΣ είτε S&B.
Ξεκινήσαμε τη δουλειά με ...
φτυάρια, κασμάδες και ζεμπίλια από τα σπίτια μας για να φτάσουμε την εταιρεία αυτή να διαθέτει (απ’ το δικό μας ιδρώτα και αίμα) εκατοντάδες ή και χιλιάδες μηχανήματα, πανάκριβους εξοπλισμούς, τεράστιες εγκαταστάσεις στη φιλόξενη γη της Φωκίδας. Και εμείς, οι εργαζόμενοι και ο τόπος μας, εισπράτταμε απολυτήρια – τρομοκρατία – διαθεσιμότητες – πακέτα στην κάθε φορά μείωση – έστω και κατ’ ελάχιστο – των κερδών. Τάζανε πολλά στις κοινότητες ενώ δίναν ελάχιστα, αφήνοντας ξεκοιλιασμένα βουνά και ανέργους στις περιοχές που εκμεταλλευόντουσαν.
Η Ένωσή μας θα σταθεί στο πλευρό του «Εργοταξιακού» και του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας γιατί θεωρούμε ότι είναι τα Σωματεία που αταλάντευτα παλεύουν χωρίς γονυκλισίες και συμβιβασμούς και χωρίς να πέφτουν στα ψευτοδιλλήματα που βάζει η εν λόγω εταιρεία προκειμένου να πετυχαίνει μεγαλύτερη κερδοφορία γράφοντας στα παλαιοτέρα των υποδημάτων της τους εργαζόμενους και τη Φωκίδα.
 

16 σχόλια:

  1. Τι ειναι αυτα που λετε ρε συνταξιουχοι? Ειστε σοβαροι? Πηγατε με γκασμαδες και με φτυαρια απο τα σπιτια σας να φτιαξετε την εταιρεια εσεις η φτιαξατε ΟΛΟΙ σας περιουσιες απο τον Ηλιοπουλο με τα εργαλεια που κλεβατε και τον συνδικαλισμο σας! Κανονικα πρεπει να απολυθουνε και οι υπολοιποι και να φερει πακιστανους να δουλευουνε! Αχαριστοι και ελεεινοι που τολματε να μιλατε για τον Κυριακοπουλο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα ορισμενοι εχετε πολυ μεγαλο θρασος! Τολματε να βγαζετε τετοιες ανακοινωσεις! Τι παραπονα εχετε απο τον συμπολιτη μας Οδυσσεα Κυριακοπουλο και την οικογενεια του? Τι του ζητησαμε και δεν μας το εκανε? Ολος ο νομος ζουσε απο αυτη την οικογενεια! Ποσα προσφερε στην Ιτεα? Τα ξεχνατε? Η αχαριστια ειναι μεγαλο αμαρτημα! Εγω ουτε στην εταιρεια του ανηκω ουτε εχω δοσοληψιες μαζι τους αλλα οταν βλεπω αυτα εξοργιζομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ χιουμοριστική η παρέμβασή σου φίλε.

    Το ξέρουμε ότι απο πάντα η τακτική της εταιρείας ήταν να φορτώνει την αγορά του εξοπλισμού στους εργαζόμενους. Από τα ζεμπίλια του παρελθόντος μέχρι τα φορτηγά του σήμερα στους οδηγούς και τα μηχανήματα στους εργολάβους.

    Με μόνη περιουσία τα χαρτιά που της έδιναν οι πρόθυμοι πολιτικοί, (πρόσεξες υπουργούς η Φωκίδα; ) παρήγαγε χωρίς κόστος η εταιρεία.

    Όταν δεν συμφέρει το μετάλλευμα απλά αποσύρονται με φορτωμένους το κόστος των εργαλείων τους εργαζόμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στις αρχές της δεκαετίας του πενήντα, όταν άρχισε το ΙΚΑ να ανοίγει υποκαταστήματα, προϋπόθεση για να ανοίξει υποκατάστημα σε μια πόλη, ήταν η ύπαρξη ικανού αριθμού εργατικού δυναμικού που να είναι ασφαλίσιμο στο ίδρυμα! Λόγω της ύπαρξης των μεταλλείων η περιοχή μας ήταν από τις πρώτες που απόχτησαν μεγάλο υποκατάστημα, δημιουργώντας έτσι αρκετές θέσεις εργασίας που αργότερα έγιναν περισσότερες! Στο τέλος της δεκαετίας του '60 και τις αρχές του ΄70, όταν κάποια επαγγέλματα, για διάφορους λόγους, χτυπήθηκαν από κρίση, (κουρείς, τσαγκάρηδες, ραφτάδες, μικροεπιπλοποιοί κ.α.), οι περισσότεροι από αυτούς απορροφήθηκαν από τις μεταλλευτικές επιχειρήσεις της περιοχής σε θέσεις αποθηκάριων κυρίως ή φυλάκων. Οι άνθρωποι αυτοί, θα έμεναν άνεργοι ή θα κατέληγαν μετανάστες προκειμένου να συμπληρώσουν τα χρόνια σύνταξης που τους απέμειναν!Με την πρόσληψή τους στις εταιρείες αυτές, αφού συμπλήρωσαν τα συντάξιμα χρόνια, κάποιοι και με "εικονικά" "βαρέα", πήραν μια αξιοπρεπή σύνταξη και ζούνε σήμερα, αφού ενδιάμεσα μαγάλωσαν, σπούδασαν και πάντρεψαν τα παιδιά τους!
    Αυτά είναι τα αδιαμφίσβήτητα γεγονότα!Τα υπόλοιπα είναι μικροκομματικές σκοπιμότητες κάποιων που ψαρεύουν κομματική πελατεία μέσα από τα καθημερινά προβλήματα της περιοχής μας, χωρίς να μας έχουν παρουσιάσει ούτε μία πρόταση για την επίλυσλη τους!Ας βγουν στο προσκήνιο, να δούμε και τι θέσεις κατέχει ο καθένας από αυτούς που ζητάνε κάθε μέρα ότι τους καπνίσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ιτεα νετ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ .ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΙΛΑΜΕ,ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΩΧΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ,ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΗ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ,ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΧΤΑΩΡΟ,ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ 10 ΜΙΣΘΟΥΣ ΔΩΡΟ.ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ,Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΣΣΕΙΑ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΗΠΩΣ ΘΙΞΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΚΑΡΕΚΛΟΣΗΜΑΙΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και τα τρία αυτά σωματεία καθοδηγούνται από το ΚΚΕ. Οι δηλώσεις τους είναι πανομοιότυπες. Λες και τις γράφει το ίδιο άτομο κάθε φορά. Δεν αντιπροσωπεύουν τον μέσο κάτοικο της Φωκίδας, που έχει καταλάβει την αναγκαιότητα συνέχισης της μεταλλευτικής δραστηριότητας στην περιοχή. Άλλωστε γι' αυτό μαζεύτηκαν πάνω από 4000 υπογραφές με την ανοιχτή επιστολή που κυκλοφόρησε.

    Είναι κρίμα να βλέπει κανείς την προσπάθεια μικροκομματικής εκμετάλλευσης ενός τόσο σημαντικού θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΙΤΕΑ ΝΕΤ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ.ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΙΤΕΑ ΝΕΤ ΞΕΡΕΙ.Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΩΣΤΗ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απάντηση στο πρώτο άθλιο άρθρο (Ερώτηση προς Ιτεανετ: Γιατί αφήνετε να ανεβουν τέτοιες αθλιότητες?)

    Οι εργαζόμενοι έκαναν λεφτά από την εταιρεία ή η εταιρεία από τους εργαζόμενους?

    Μισθοί πείνας, απολύσεις και όταν δεν σας χρειαζόμαστε σπίτια σας.

    Να φροντίζανε το μέλλον μας αμα μας αγαπούσανε τόσο πολύ. Οχι τώρα που δεν έχουνε βωξίτη να δώσουνε.

    Ο μεταλλωρύχος της Δωρίδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πράγματι τα σχόλια φαίνεται οτι έρχονται από το διάστημα απο αυτούς που φαντάζονται οτι ο πλούτος παράγεται κάπως απροσδιόριστα και κατόπιν ο εργοδότης επειδή είναι καλός άνθρωπος δίνει ψωμί σε κάποιους άλλους ανθρώπους και στην Ιτέα.

    Ο πλούτος είναι ο κοινός μας πλούτος ο Βωξίτης που έρχεται στην επιφάνεια και επεξεργάζεται απο τους εργαζόμενους. Αυτοί παράγουν τον πλούτο που κρατάει ο Κυριακόπουλος στα χέρια του.

    Οι Κυριακόπουλοι δεν έχουν καμία διάθεση να δώσουν ψωμί σε κανέναν, αντίθετα οι ίδιοι βγάζουν το ψωμί τους (παντεσπάνι) εκμεταλλευόμενοι τον πλούτο του τόπου μας και τους εργαζόμενους.
    Τα σχόλια που έχουν διαφορετικές απόψεις δεν διαγράφονται αλλά απαντιούνται δεν αναρτήθηκαν μέχρι τώρα λόγω απουσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για όνομα του Θεού με αυτά που γράφονται. Λές και έχει βάλει ο Διευθυντής ((Ει)ΙΣ είναι αυτός!!!!) τους αυλικούς να μπλογκαρουν ολημερις.

    Ελεος πιά , κάντε καμμια γεώτρηση κι αφηστε τα κομπιούτερ μπας και φάμε λίγο ψωμί κι εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αμάν πια ο λαϊκισμός σας δεν έχει τέλος!Γράφετε "...ο πλούτος, είναι ο κοινός μας πλούτος που έρχεται στην επιφάνεια και επεξεργάζεται από τους εργαζόμενους..."!
    Έχετε υπόψη σας τη διαδικασία παραγωγής ενός προϊόντος; Έχετε αναλύσει ποτέ μέσα στην τελική τιμή ενός προϊόντος πόσα κόστη έχουν συμπεριληφθεί; Έχετε ιστορικό - παγκόσμιο προηγούμενο ορυκτού προϊόντος που να "...έρχεται στην επιφάνεια...", μόνο του; Γνωρίζετε πόσες ανθρωποώρες απαιτείται να δαπανηθούν και τι οργανωτική δουλειά χρειάζεται, μέχρι τη στιγμή που θα δούμε την πρώτη χούφτα βωξίτη ή το πρώτο ποτήρι πετρελαίου;Επιτέλους ποιόν πάτε να κοροϊδέψετε;Επιμένετε στο μοτίβο "Οι Κυριακοπουλαίοι"!Η Εταιρεία είναι ανώνυμη και έχει όνομα, γιατί στοχοποιείτε τους κύριους μετόχους;Ποντάτετε στη συναισθηματική φόρτιση κάποιων απολυμένων; Γιατί την κάνετε γαργάρα με τις άλλες μεταλλευτικές του Νομού; Υπάρχει προσωπικό κίνητρο; Ποιό είναι;Έχετε κάποια προσλαμβάνουσα εικόνα περί του ποιά θα ήταν σήμερα η εμφάνιση της Άμφισσας, της Ιτέας, της Αντίκυρας, της Δεσφίνας και των άλλων μικρών ή μεγαλύτερων χωριών μας, αν δεν υπήρχαν οι μεταλλευτικές Εταιρείες και αν δεν έπεφταν για 80 χρόνια τα δισεκατομμύρια που έχουν πέσει στο Νομό μας;
    Για να έχει κύρος και αξιοπιστία ο λόγος σας, καλό θα ήταν τα σχετικά άρθρα σας να είναι επώνυμα, έτσι για να ξέρουμε κι εμείς με ποιους μιλάμε!
    Το θέμα που μήνες τώρα κρατάτε σε επικαιρότητα είναι περισσότερο σοβαρό από όσο ίσως έχετε καταλάβει και πρέπει να γνωρίζει η κοινωνία το ποιός, το γιατί και το πότε ! Τέλος οι "τζάμπα μαγκιές"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε Σαλωνίτη
    Δεν έχουμε καμία όρεξη να χαλάμε την διάθεσή μας το Σαββατοκύριακο
    Δεν θέλω να σου απαντήσω στο ίδιο στυλ.
    Κάνε μια βόλτα, πάρε κανένα φίλο σου για καφέ και ξαναδιάβασε αυτό που μας έστειλες.
    Δεν χρειάζεται να συνεχίσει αυτή η διαστροφή της αλήθειας και αυτή η επιθετικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σαλωνίτης:"Επιμένετε στο μοτίβο "Οι Κυριακοπουλαίοι"!Η Εταιρεία είναι ανώνυμη και έχει όνομα, γιατί στοχοποιείτε τους κύριους μετόχους;"
    Το Δ.Σ. από το site της S&B:
    Καίτη Κυριακοπούλου, Επίτιμος Πρόεδρος

    Οδυσσέας Κυριακόπουλος, Πρόεδρος
    Εμμανουήλ Ι. Βούλγαρης , Αντιπρόεδρος
    Ευθύμιος Βιδάλης, Διευθύνων Σύμβουλος (CEO)
    Στέλιος Αργυρός, Μέλος
    Ιάκωβος Γεωργάνας, Μέλος
    Φλωρίκα Κυριακοπούλου, Μέλος
    Ραφαήλ Μωϋσής, Μέλος
    Νίκος Νανόπουλος, Μέλος
    Καλυψώ - Μαρία Νομικού,Μέλος
    Ελένη Παπακωνσταντίνου, Μέλος
    Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Μέλος
    Robert J. Champion de Crespigny AC, Μέλος
    J.C.Maarten Schonfeld, Μέλος
    Alain Speeckaert, Μέλος

    Εγώ βλέπω 3 Κυριακοπουλαίους, εκ των οποίων ο γνωστός και μη εξαιρετέος Οδυσσέας, πρόεδρος (παλιότερα πρόεδρος του ΣΕΒ και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (sic!)).
    Είναι εμφανές ότι η επιρροή της οικογένειας εξακολουθεί να είναι μεγάλη ακόμα και μέσα στα πλαίσια της πολυεθνικής, καθ' ότι γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στο ελληνικό γίγνεσθαι.
    Τώρα γιατί κάποιοι πρόθυμοι απολογητές της εταιρίας και της οικογένειας Κυριακοπούλου, όπως ο Σαλωνίτης, εξανίστανται στο άκουσμα του ονόματος αυτού και προτιμούν την ανώδυνη χρήση του ονόματος μιας ΑΕ, είναι νομίζω προφανές.
    Επίσης εντύπωση προκαλεί και το άλλο σχόλιο του Σαλωνίτη: "Γιατί την κάνετε γαργάρα με τις άλλες μεταλλευτικές του Νομού; Υπάρχει προσωπικό κίνητρο; Ποιό είναι;"
    Ξέρει κάτι για τις άλλες μεταλλευτικές εταιρίες και δεν μας το λέει; Γιατί υπερασπίζεται με τέτοιο πάθος την S&B; Μήπως δεν έχει ανακινηθεί ένα τεράστιο θέμα με τις επιφανειακές εξορύξεις τον τελευταίο καιρό; Πρέπει να κλείσουμε τα μάτια και τ' αυτιά μας σ' αυτή την πραγματικότητα, στο όνομα μιας κακώς εννοούμενης 'ισορροπίας' μεταξύ των μεταλλευτικών εταιριών;
    Μήπως είναι θέμα εταιρικού ανταγωνισμού τελικά;

    ΥΣ: Παρόλαυτά ο Σαλωνίτης κάνει λάθος στην τελευταία παρατήρησή του. Τον παραπέμπω:
    http://iteanet.blogspot.com/2010/05/blog-post_3408.html
    http://iteanet.blogspot.com/2010/05/postheadericon.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αν δεν υπηρχε η εεταιρεια θα παιρναμε συνταξη απο αλλη εταιρεια και θα ηταν καλυτερη και πιο αξιπρεπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Διαφωνώ κι εγώ με την τοποθέτηση της ιστοσελίδας.Πάντα η εταιρεία αυτή σεβάστηκε το περιβάλλον,γιατί εξάλλου είχε υπογράψει συμφωνία γιαυτό με το κράτος και αποζημιωνόταν για την αποκατάσταση.Απόδειξη για του λόγου το αληθές το σημείο απόθεσης μεταλεύματος στην Ιτέα.Ο ανισόπεδος κόμβος για να μην κινδυνεύουν οι διερχόμενοι, καθώς και οι εργαζόμενοι σ αυτήν οδηγοί και γιαυτό την ευχαριστούμε.Επίσης το μηχάνημα πλύσης των φορτηγών για να μην αφήνουν στον Εθνικό άξονα υπολείματα μεταλείου, που το χειμώνα ειδικά γίνεται λάσπη και στην επόμενη στροφή πας για άλλα.Στό σημείο αυτό πρέπει να ευχαριστήσουμε και την Αστυνομία και λοιπές Αρχές,προσκυνημένων και μη, για την ευαισθησία που έχουν επιδείξει τόσα χρόνια.Το οτι κανείς απο τους διερχόμενους τουρίστες δεν περιμένει να βρει στην Ιτέα υπηρεσίες που τον ενδιαφέρουν βλέποντας αυτό το χάλι στην είσοδο της πόλης ευχαριστούμε και γιαυτό, ενώ γνωρίζουμε οτι η εταιρεία φύτεψε δέντρα και θάμνους για την αισθητική και όχι μόνο προστασία μας. Το ζητούμενο είναι να φάτε σείς οι διαμαρτυρόμενοι της εταιρείας ψωμί κι υπόλοιποι στα τσακίδια.Αει τραβάτε,ρε,γιατί μόνο αυτόν το λόγο καταλαβαίνετε, να δείτε πώς προσέχουν το περιβάλλον στον υπόλοιπο κόσμο και μετά τα λέμε.Λίγο πολύ έχετε ταξιδέψει όλοι,αλλά μάλλον τράτε ούλη μέρα για πταναριά. Ξέρεις κάτι φίλε;δεν μίλαγε κανείς τόσα χρόνια γιατί απλώς "εφοβούντο".Και οι περισσότεροι φοβούνται ακόμα "τσ μπροστομούνες" της εταιρείας,γιατί μη νομίζεις οτι η μαφία λειτουργεί διαφορετικά.Εύχομαι να βάλλουν μυαλό γιατί μετα λύπης μου θα σε πληροφορήσω οτι πολοί παρακαλούν να κλείσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή