Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Πραγματικό καλοκαίρι αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ιτέα

Σήμερα οι παραλίες της Ιτέας από το πρωί γέμισαν κόσμο.
Βοήθησε και η άνοδος της θερμοκρασίας και έτσι νέοι γέροι και παιδιά, κάνανε σήμερα το πρώτο καλοκαιρινό μπάνιο.
Φυσικά δεν μιλάμε για τους μόνιμους εραστές της θάλασσας αλλά για την μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου που σήμερα ξεχύθηκε στις παραλίες.
Μην σας ξεγελάει η φωτογραφία απο... την πλαζ του Αγίου Ιωάννη στην Κίρρα , η διακριτικότητα του φωτογράφου ήταν αυτή που μας κατάντησε να δείχνουμε άδεις ξαπλώστρες, εκτός και αν δεν είναι διακριτικός και κράτησε τις καλύτερες φωτογραφίες για τον εαυτό του μόνο, πάντως η παραλία ήταν γεμάτη κόσμο και η καφετέρια λειτουργούσε.
Η αυριανή ημέρα θα είναι και αυτή ζεστή και κατάλληλη για κολύμπι, οπότε όσοι δεν το αποφασίσατε ακόμα αποφασίστε το τώρα, το καλοκαίρι και τα μπάνια ξεκίνησαν στην Ιτέα και όλα τα προβλήματα μπορούν να κρυφτούν για λίγο στην άκρη.

2 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΧΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΟΤΙ Η ΙΤΕΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ....Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΜΙΑΣ ΣΑΝ ΕΓΚΑΤΑΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ
    ΠΑΛΙΕΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΣΑΠΙΣΜΕΝΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΦΟΙΝΙΚΟΦΙΛΑ, ΜΟΝΟ Ο ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΛΙΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΠΕΛΟΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΙΩΜΕΝΟΣ...ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΣΜΟ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.... ΝΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΛΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΝΕΡΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΦΙΚΕΣ...........ΕΝΩ Η ΠΛΑΣ ΣΤΟ ΜΑΙΑΜΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΟΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ.....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΕΡΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ..............ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΠΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΦΕ?????

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΑΤΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλλον πρεπει να ειναι μονο ιδιοτικες οι παραλιες για να φτιαχτουνε,αλλιως αν περιμενουμε απο τους αρχες θα εχει περασει το καλοκαιρι και ακομα θα περιμενουμε νεες ομπρελες και τουλαχιστον εναν σωστον καθαρισμο της παραλιας να μην κολλησουν καμια αρρωστια οι λουομενοι ....η θα πρεπει να ανοιξουμε σε ολες τις παραλιες καφετεριες για να τους δωθει η καταλληλη προσοχη??????
    Ειναι αυτο σωστο???? ειναι αυτο η λυση???? δεν τρεπονται λιγο??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή