Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Τι θα γίνει ; Καφέ μαζί με τον Κορκονέα θα πίνουμε τώρα στην Άμφισσα;

Οι κατηγορούμενοι που δολοφόνησαν τον Αλέξη Γρηγορόπουλο είναι πλέον ελεύθεροι και μπορεί πλέον να πίνουν τον καφέ τους ή και να ψωνίζουν δίπλα μας, ή δίπλα στους ενόρκους και στις οικογένειές τους.
Η αδέκαστη δικαιοσύνη για άλλη μια φορά δεν κατάφερε να λειτουργήσει σωστά και άφησε ελεύθερους τους κατηγορούμενους χωρίς να μπορέσει να ολοκληρώσει την δίκη τους μέσα σε 18 μήνες.
Όλες αυτές οι φασαρίες , οι αναβολές και οι αλλαγές της έδρας της δίκης ήταν σχεδιασμένες γι αυτόν τον λόγο... και βρέθηκαν οι πρόθυμοι για να υλοποιήσουν τον σχεδιασμό.
Για τον ίδιο λόγο που δεν συνελήφθη και δεν δικάστηκε ο Χρισταφοράκος για τον ίδιο λόγο διόρισε ο Χρυσοχοίδης παράνομα τον γιο του Εισαγγελέα Νιώτη στην Αστυνομία, για τον ίδιο λόγο που οι αστυνομικοί μένουν στο απυρόβλητο για τις πράξεις αυθαιρεσίας τους και δεν φοράει σχεδόν κανένας τα διακριτικά αναγνώρισης όπως προβλέπεται από τον νόμο, γι αυτόν τον λόγο αποφυλακίστηκαν οι κατηγορούμενοι.

Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον το γεγονός ότι η παραγγελία του εισαγγελέα να παραμείνουν εντός της πόλης της Άμφισσας οι δύο κατηγορούμενοι -όρος που κατά τον νόμο είναι περιοριστικός- στην ουσία δεν υφίσταται.
Σύμφωνα με την ποινική δικονομία, ο Κορκονέας δεν είναι δυνατό να προφυλακιστεί εκ νέου, και ως εκ τούτου δυνητικά μπορεί και να εγκαταλείψει την Άμφισσα ή «ακόμη και να φύγει στο εξωτερικό, αν διαθέτει τα χρήματα», παραδέχονται κυνικά νομικοί κύκλοι που εμπλέκονται στη δίκη.

Πάντως για να μην συναντηθείτε μαζί τους να ξέρετε οτι νοίκιασαν σπίτι σε μια απόμερη τριώροφη πολυκατοικία 500 περίπου μέτρα απο την αστυνομία της Άμφισσας .
Η πολυκατοικία βρίσκεται σε στενό-αδιέξοδο και επιλέχτηκε απο τους συγγενείς του Κορκονέα που εδώ και μια εβδομάδα βρίσκονται στην Άμφισσα.
Οι δυο κατηγορούμενοι φυγαδεύτηκαν τα ξημερώματα απο τις φυλακές Μαλανδρίνου κρυφά με περιπολικό για να μη καταγραφούν τα πρόσωπα τους απο τις τηλεοπτικές κάμερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου