Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Ένα υπέροχο Ποδηλατικό Κύπελο Δελφών 2010 -

Ένα ακόμη Ποδηλατικό Κύπελλο Δελφών πέρασε στην ιστορία. Το Σαββατοκύριακο 19-20/6, 100 ποδηλάτες (με την θετική συμμετοχή και της Ειρήνης Ματζουράνη στην κατηγορία Γυναικών) έλαβαν μέρος στο πιο προκλητικό ποδηλατικό διήμερο της χώρας. Ατομική χρονομέτρηση 11χλμ καταπονητικής ανάβασης και 110χλμ απαιτητικής αντοχής στους δρόμους της Φωκίδας, έδωσαν την ευκαιρία να θαυμάσουμε τη δύναμη και την ...
ομορφιά ενός υπέροχου σπορ. Της ποδηλασίας.
Από πλευράς Δήμου Δελφών, ελπίζουμε ότι προσφέραμε στην ΠΕΠΑ και στους αθλητές μία ευκαιρία να αναδείξουν το άθλημά τους, να περάσουν το μήνυμα της χαράς του αθλητισμού, να βιώσουν ξανά τις ομορφιές ενός υπέροχου τόπου και να δώσουν το ερέθισμα στον κόσμο να αγαπήσει την άθληση και να βιώσει τις υπέροχες στιγμές που αυτό προσφέρει.
Ο κόπος των αθλητών πραγματικά μεγάλος και αυτό φαινόταν σε κάθε μέτρο. Η χαρά της συμμετοχής όμως διαφαινόταν σε κάθε τους προσπάθεια. Αυτό κρατάμε, από συμμετέχοντες και νικητές, και ευχόμαστε αυτό το τόσο σημαντικό ποδηλατικό 2ήμερο που έχει γίνει θεσμός για τη Φωκίδα, να δίνει πάντα τέτοιες στιγμές και σε ενοποιημένο πια επίπεδο του νέου Δήμου Δελφών από το 2011.
Δανειζόμενοι τις φωτογραφίες από το φόρουμ του διαδικτυακού κόμβου www.cyclist-friends.gr/showthread.php , ευχαριστούμε τους αθλητές & συνοδούς που τίμησαν τους Δελφούς και τη Φωκίδα με την πρόσχαρη και υποδειγματική τους παρουσία, τους διοργανωτές (με ιδιάιτερη μνεία στον Στέφανο Κόκκινο), την Τροχαία Άμφισσας, το Α.Τ. Δελφών, το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας, το Κ.Υ. Ιτέας, τους εθελοντές του Δήμου Δελφών στο ασθενοφόρο και την προληπτική νοσηλευτική παρουσία και όλους όσους προπέρασαν τους αθλητές και κόρναραν προς εμψύχωσή τους. Σας ευχαριστούμε όλους.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου