Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Οργή στην Ιτέα για τη βουλευτή

Λαϊκή συνέλευση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην Ιτέα με τη συμμετοχή φορέων και κατοίκων της περιοχής προκειμένου να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις για τη μορφή που θα έχουν οι κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών, μετά και την κατά πλειοψηφία έγκριση του σχεδίου Καλλικράτης από την αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή της Βουλής, από το οποίο ουδεμία αλλαγή προέκυψε για την Ιτέα.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του... Lepanto και την εκπομπή «60 Λεπτά Ενημέρωση», το μέλος της «Επιτροπής Αγώνα», Γιώργος Δρακάκης, δήλωσε ότι μεταξύ των συνολικά τεσσάρων αποφάσεων που ελήφθησαν περιλαμβάνεται η παραίτηση σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου Ιτέας, η επίσημη έκφραση δυσαρέσκειας προς τη βουλευτή του Νομού, Αφροδίτη Παπαθανάση και η προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο σε περίπτωση που τελεσφορήσει η απόφαση εις βάρος του Δήμου.

Ο κ. Δρακάκης μάλιστα τόνισε τη διάχυτη οργή που υπάρχει στην Ιτέα απέναντι στη βουλευτή Φωκίδος, καθώς όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, με την απουσία της δημιούργησε υπόνοιες για τη στάση που κράτησε, καθώς με τον τρόπο αυτό δε βοήθησε στην εξεύρεση ορθής λύσης.

Το σύνολο των διαδικασιών πάντως που έχουν ακολουθηθεί για τη χάραξη των ορίων των Δήμων, σύμφωνα με τον κ. Δρακάκη σε καμία περίπτωση δεν έχει γίνει σωστά και είναι πρόχειρο.
Από lepanto-rtv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου