Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Παράξενο φαινόμενο στον ουρανό της Άμφισσας


Την περασμένη Παρασκευή ένα σπάνιο φαινόμενο εμφανίστηκε στον ουρανό της Άμφισσας.
Όπως μας το περιέγραψε ο αναγνώστης μας και όπως φαίνεται στην φωτογραφία που μας έστειλε, ήταν ένα ουράνιο τόξο μόνο που ήταν σε ευθεία γραμμή επάνω στον ουρανό.
Ενώ δηλαδή είχε όλα τα χρώματα του ουρανίου ... τόξου δεν είχε το σχήμα του.
Πιθανότατα κάποιοι υδρατμοί από αεροπλάνο να εξηγούν ένα τέτοιο φαινόμενο, για να μην πούμε και εμείς πως κάποιοι μας ψεκάζουν από τον ουρανό.
Η ημέρα πάντως ήταν ηλιόλουστη και κανένα σύννεφο δεν υπήρχε στην περιοχή που να δικαιολογεί την ύπαρξη βροχής, ή ουράνιου τόξου.
Αν ξέρει κάποιος αναγνώστης περισσότερα ας μας πει αυτός.

3 σχόλια:

  1. Kι όμως είναι τα κατάλοιπα των αεροψεκασμών... Γιατί να μην το πείτε κι εσείς δηλαδή; Θα σαν πουν Λιακοπουλικούς; Κάντε μια βόλτα στο youtube για τα chemtrails και ψάξτε να δείτε απο τι αποτελούνται και τα λέμε.. Κι οταν σας ξαναφανεί περίεργο που αισθάνεστε ημικρανίες, ζαλάδες, τάση για έμετο μαζί με όσους άλλους συναντάτε ρίξτε μια ματιά στον ουρανό και θα καταλάβετε απο που προέρχεται η αδιαθεσία σας... Αν αναλυθεί η σύσταση της ατμόσφαιρας και των επίγειων υδάτων μετά απο αεροψεκασμούς μόνο ουσίες επικίνδυνες για τη ζωή θα ανιχνευθούν... Εντάξει ο Λιακόπουλος είναι ένας γραφικός έμπορος αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει θέμα.. Κάποιες πληροφορίες μεταφρασμένες απο αγγλικό κείμενο εδώ : http://sites.google.com/site/orgonegreece/Home/chembuster

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ ΑΝΩΝΥΜΟ
    Αεροψεκασμοι ;;;;
    που τους θυμηθηκες,ημουνα νιος και γερασα !!!!

    παρ-αλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι να βγω ψεύτης όμως συχνά παρατηρούνται κάποια φαινόμενα, π.χ. αλλαγή του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου της Γης σε σχέση με αυτό της ατμόσφαιρας, κάτω από ορισμένες συνθήκες (π.χ. εκλυόμενη ενέργεια από το υπέδαφος), χωρίς να οφείλονται απαραίτητα σε ανθρώπινη επέμβαση όπως συμβαίνει με τους αεροψεκασμούς.

    Αυτές οι παρατηρήσεις βασίζονται κυριως σε μαρτυρίες που έχουν καταγραφεί διεθνώς από τα αρμόδια ερευνητικά κέντρα και μελετώνται κατά περίπτωση, όχι μόνο κατά την εμφάνισή τους με γυμνό μάτι όταν βρίσκονται στην πλήρη εξέλιξή τους, αλλά και πριν και μεταγενέστερα, σε συνδυασμό με άλλες ενδείξεις αντίστοιχων μηνυμάτων. Επιστημονικώς, αυτά τα μηνύματα λέγονται ΠΗΚ ή ακόμα και ΠΗΜ, από τα αρχικά των λέξεων που αποτελούνται.

    Μετά από την παρατήρηση τέτοιων φαινομένων και πολλών διαφορετικών ακόμα που σχετίζονται όμως μεταξύ τους, τα ανά τον κόσμο ερευνητικά κέντρα και οι σχολές που μελετούν αντίστοιχα φαινόμενα ανακοινώνουν τα πορίσματά τους στις αρμόδιες αρχές, ώστε να ληφθούν εγκαίρως τα κατάλληλα μέτρα.

    Διάφοροι λόγοι, ή πιο σωστά συμφέροντα, έχουν επιβάλλει στην πλειοψηφία της κοινής γνώμης ότι τέτοιες έρευνες δε μπορούν να γίνουν, άσχετα αν γίνονται εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια, και έχουν φέρει και θετικά αποτελέσματα. Η διάρκεια της εμφάνισης των ΠΗΚ μπορεί να είναι από λίγες ώρες μέχρι πολλές ημέρες. Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες που βασίζονται στην έρευνα και τις αποδείξεις ηλεκτρομαγνητικών μεταβολών, όταν σταματά απότομα η εμφάνιση των ΠΗΚ, σε χρονικό διάστημα 2-8 ωρών περίπου μετά από αυτή την παύση, τελείται το αναμενόμενο γεωφυσικό φαινόμενο.

    Με εκτίμηση,
    Ένας ιδιώτης ερευνητής ΠΗΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή