Σάββατο, 29 Μαΐου 2010

Βίντεο από τα επεισόδια μέσα στο Χαλκιοπούλειο. Μεγάλες οι ευθύνες διοργανωτών και αστυνομίας. Τους έβαλαν στο γήπεδο για να σκοτωθούν!

PostHeaderIcon Αποκλειστικές φωτογραφίες μέσα από το Χαλκιοπούλειο
Νεώτερα από το μέτωπο του "πολέμου". Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των τραυματιών είναι και έξη αστυνομικοί, όλοι ευτυχώς ελαφρά.
Οπαδοί του ΠΑΟΚ που έχουν συλληφθεί μεταφέρθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας από τους αστυνομικούς, ενώ τώρα συγκεντρώνονται οπαδοί του ΠΑΟΚ έξω από την αστυνομία και απαιτούν να αφήσουν ελεύθερους τους συλληφθέντες για να φύγουν.
Σχετικά με την προηγούμενη ανάρτηση για τους οπαδούς που συγκεντρώνονται στο κέντρο της ... πόλης, είναι ευτυχώς μόνο οπαδοί της ΑΕΚ οι οποίοι ίσως από φόβο συγκεντρώνονται όλοι μαζί κοντά στο σύνδεσμο οπαδών της ΑΕΚ και στις γύρω εκεί καφετέριες χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πολλοί απ' αυτούς είναι χτυπημένοι αλλά όλοι τους ελαφρά.
Σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες οπαδοί του ΠΑΟΚ, το μεσημέρι λεηλάτησαν το S/M Μαρινόπουλος στα όρια τη πόλης, αλλά δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση.
Οι φωτογραφίες είναι την ώρα των καταστροφών στο Χαλκιοπούλειο [...]

video

το βίντεο είναι από το Star Κεντρικής Ελλάδας
Οι ειδήσεις αυτές προέρχονται από το lamianews στο οποίο μπορείτε να βρείτε περισσότερα άρθρα για το θέμα και φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου