Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Iteanet εκ βαθέων

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας
Την προηγούμενη βδομάδα είχαμε αναγγείλει και πραγματοποιήσαμε διακοπές από το blogging.
Οι αιτίες ήταν πολλές με κυριότερη τον χρόνο που απαιτεί αυτή η προσπάθεια .
Όποιος έχει στήσει ιστοσελίδα και την τροφοδοτεί με δεκάδες αναρτήσεις την εβδομάδα, μπορεί να καταλάβει την ποσότητα της εργασίας. Πολλές φορές χρειάζεται να ξενυχτούμε και μετά τα μεσάνυχτα για να προετοιμάσουμε τις δημοσιεύσεις της επόμενης ημέρας. H προσπάθεια να έχουμε επαφή με τα σχόλια και την δημοσίευσή τους απαιτεί επίσης όσοδήποτε χρόνο μπορεί να βρεθεί από την μεριά μας.
Πολλές φορές δεχθήκαμε παράπονα για τον χρόνο που μεσολαβούσε από τον σχολιασμό μέχρι ... την ώρα της δημοσίευσης. Δεν είμαστε όλη την ώρα επάνω στα πληκτρολόγια αλλά είμαστε πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα κατά την διάρκεια της ημέρας.
Δημοσιεύουμε τα απλά γεγονότα ανακοινώσεις και προσωπικές απόψεις κάποιων ανθρώπων, αυτά όμως όσο αυτόματα και να γίνονται απαιτούν κάποιο κόπο και κάποια διαθεσιμότητα. Με την ευκαιρία θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη για τα άρθρα που μας στάλθηκαν το διάστημα που δεν λειτουργούσαμε την ιστοσελίδα και δεν δημοσιεύθηκαν, σκοπεύουμε όσα δεν έχουν χάσει την επικαιρότητά τους να τα δημοσιεύσουμε σύντομα αφού ξαναβάλουμε κάποια σειρά στην δουλειά μας.
Όπως καταλαβαίνετε ο όγκος δουλειάς μερικές φορές κουράζει, αυτό συνέβη και σε αυτήν την περίπτωση. Μετά τις διακοπές του Πάσχα η ρουτίνα που μας περίμενε μας φάνηκε πιο δύσκολη απο ότι συνήθως και επιλέξαμε να σταματήσουμε.
Πολύ σύντομα καταλάβαμε όμως οτι η αδράνεια είναι χειρότερη από την κούραση, με αποτέλεσμα να συνεχίζουμε σιγά σιγά να επιστρέφουμε στους ρυθμούς μας.
Το Iteanet πρέπει να παραμείνει μια ζωντανή φωνή υπεράσπισης αυτών που αγωνίζονται στην περιοχή, ακόμα και αν αυτό δυσαρεστεί κάποιους.
Κατά την διάρκεια της απουσίας μας δεχθήκαμε διάφορα μηνύματα άλλα θετικά και άλλα αρνητικά. Για τα θετικά μηνύματα ευχαριστούμε πολύ, ενώ για τα αρνητικά θα πούμε δύο λόγια.
Η σελίδα μας αποτελεί προσπάθεια που βασίζεται στην αγάπη για τον τόπο μας και τους κατοίκους του όπως και την διάθεσή να προσφέρουμε ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε ώστε αυτός να γίνει καλύτερος.
Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε σε όλους τους τόνους οτι η σελίδα μας υποστηρίζει τους επαγγελματίες της περιοχής μας. Έχουμε τοποθετήσει σύνδεσμο δωρεάν με όσους ασχολούνται με τον τουρισμό και έχουν καταλύματα, ενώ έχουμε προβάλει πάλι δωρεάν κατά καιρούς διάφορους εμπορικούς χώρους και εκδηλώσεις από τον χώρο του εμπορίου της περιοχής. Είναι μέσα στους στόχους μας το να βοηθάμε αν μπορούμε την ανάπτυξη της περιοχής μας, έτσι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον με ακόμα περισσότερους τρόπους. Δεν έχουν σχέση με μας λοιπόν ρατσιστικές και υποτιμητικές απόψεις ενάντια στην περιοχή μας και τους επαγγελματίες της και όσοι προσπαθούν να μας ταυτίσουν με κάποιες τέτοιες απόψεις προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα από το πουθενά.
Καλύτερα είναι να βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει και να προτείνουμε λύσεις προβολής των καταστημάτων της περιοχής δωρεάν μέσα από την ιστοσελίδα και να αφήσουμε τις μάχες με τους φανταστικούς εχθρούς.
Ο ίδιος είναι ο εχθρός που αδειάζει τις τσέπες των εργαζομένων είτε είναι υπάλληλοι είτε είναι αγρότες είτε είναι μαγαζάτορες. Όπως προβάλουμε τις εκδηλώσεις των εργαζομένων των συλλόγων, των αγροτών , τα αθλητικά γεγονότα μπορούμε να προβάλουμε και τα καταστήματα της περιοχής μας.
Κάποιοι για τα δικά τους συμφέροντα θέλουν να κάνουν την τρίχα τριχιά, εμείς συνεχίζουμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει το προηγούμενο διάστημα με τους ίδιους πάντα στόχους.
Καλή δύναμη σε όλους μας, έχουμε πρόγραμμα σταθερότητας να αντιμετωπίσουμε

10 σχόλια:

  1. Φιλε Ιτεανετ,

    το μπλογκ σου ειναι καλο και πραγματικα χαρηκαμε που ξαναγυρισες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω και δύο χρόνια είμαι bloger και απο τον Ιανουάριο του '10 με πιο έντονους ρυθμούς λόγω συνταξιοδότησής μου!Πράγματι είναι ψυχοφθόρο και χρονοβόρο το να θες να γράφεις κάθε μέρα για να είσαι μέσα στην επικαιρότητα!Σας παρακολουθώ και ανεξάρτητα με το ότι πολλές φορές διαφωνώ με κάποιες θέσεις σας λυπήθηκα με τις "επ΄αόριστον διακοπές"! Παλαίψτε το και όπου βγει!Όλες οι φωνές είναι χρήσιμες πόσο μάλλον που δίνετε βήμα σε ανθρώπους που δεν έχουν πρόσβαση έκφρασης γνώμης σε άλλα μέσα!
    Για την ιστορία η διεύθυνσή μου είναι :http://antiparatheseis1.blogspot.com !Σας περιμένουνε για επίσκεψη.Προσφέρουμε και σπιτικό περγαμότο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αυτή είναι η μόνη πληρωμή μας και τα χρειαζόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ήταν πολύ κρίμα να σιγήσει η πιο ζωντανή φωνή της Φωκίδας στο Διαδίκτυο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανέβασε τις στροφές Iteanet. Μπράβο για το πολύ καλό blog και την κίνησή σου να το "ξαναζωντανέψεις". Μεγάλες αποφάσεις απαιτούμενες σε δύσκολους καιρούς. Πάντα δίπλα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Το Iteanet πρέπει να παραμείνει μια ζωντανή φωνή υπεράσπισης αυτών που αγωνίζονται στην περιοχή, ακόμα και αν αυτό δυσαρεστεί κάποιους."

    ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ, ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΑΛΑΓΜΟ.

    Η ΥΠΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΑΒΑΣΑ.

    ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ.

    ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΑΡΑ ΜΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΙΣΜΑ.

    ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΤΕΑΝΕΤ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΥΝΔΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ.

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημοσιεύουμε όλα τα σχόλια που γράφονται για να δημοσιευθούν
    και δεν γράφονται για να βρίσουν, να εκτονωθούν, να προκαλέσουν, να εκφοβίσουν, να διασύρουν ανθρώπους, ή να προβάλουν ρατσιστικές και ακροδεξιές απόψεις.

    Ελπίζουμε να το κατάλαβες ότι στο σχόλιό σου χρησιμοποίησες απαξιωτικούς όρους για την σελίδα μας.

    Σκέψου να έρθει άγνωστος επισκέπτης στο σπίτι σου ενώ αυτό είναι γεμάτο από επισκέπτες και να σου πει ενώ μιλάς με τους επισκέπτες σου ότι αυτά που λες είναι "εκτός τόπου και χρόνου αλαλαγμός."

    Αυτά δεν τα λες οταν θέλεις να κάνεις καλόπιστο διάλογο.

    Σταματούμε εδώ και σου λέμε
    Δεν σου χρωστάει τίποτα το Ιτεανετ
    Όποιος σέβεται την σελίδα τον σέβεται και αυτή.

    Αν έχεις σκοπό τα σχόλια σου να μην εμπίπτουν στην πρώτη κατηγορία σχολιαστών που αναφέραμε στην αρχή και τα σχόλια τους θα κόβονται
    Καλώς ήλθες πάλι στην παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έλα βρε Iteanet, μην το μαλώνεις, δε βλέπεις ότι κατά βάθος κι αυτού/ής του/της λείψατε;
    Να πω και 'γω τη μαύρη μου αλήθεια: κι εμένα μου λείψατε βρε παλιόπαιδα!
    Δεν κατέβαινε τ' αρνί κάτω απ' το λυγμό!
    Κι ας συμφωνούμε πολλές φορές, τόσες πολλές που τρομάζω καμιά φορά!
    Εγώ σας έλειψα;
    Πείτε μου ένα καλό λόγο, θέλω κι εγώ αγαπούλες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kindzadza

    Επειδή στο ιντερνετ δεν είναι εύκολο να μεταφερθούν τα αστεία το χιούμορ η υπερβολή και την ειρωνεία χωρίς κάποιοι να παρεξηγηθούν, θα σου κάνουμε ...αγκαλίτσες, αλλά προσπάθησε κι εσύ να μας βοηθάς με τα σχόλιά σου.
    Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα με κανέναν.

    Καλώς ήρθες πίσω στην παρέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επειδή δεν θέλω να συμμετέχω στο "ου ου ου ξεπαρεού" που αξίζουν μερικοί σχολιαστές εδώ μέσα όπως ο "ανώνυμος 12 Απριλίου 2010 7:36 μ.μ." νά' μαι και εγώ δηλώνοντας παρόν. Καlή συνέχεια παιδιά. Ενημερώστε τον κόσμο τί γίνεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή