Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Τα στατιστικά Μαρτίου 2010 του Iteanet

Μεγάλη αύξηση της αναγνωσιμότητας της ιστοσελίδας μας παρατηρήθηκε και κατά τον μήνα Μάρτιο. Οι αναγνώστες μας από 15.097 τον Φεβρουάριο έγιναν 17.401 τον Μάρτιο, δηλαδή μία αύξηση κατά 2.300 που αντιστοιχεί σε ποσοστό 15%.
Οι σελίδες που προβλήθηκαν έφτασαν στις 43.877 τον Μάρτιο από 37.417 τον Φεβρουάριο, δηλαδή είχαμε μια αύξηση κατά 6400 σελίδες και ποσοστό 17%.
Αυτά η μεγάλη αύξηση της αναγνωσιμότητας έφερε και μεγάλη βελτίωση στην κατάταξη της ιστοσελίδας με βάση την ιστοσελίδα alexa.
Έτσι η σελίδα μας πλέον βρίσκεται στην θέση 324.173 στην παγκόσμια κατάταξη από την θέση ... 446.088 που είχε τον προηγούμενο μήνα ενώ στην Ελλάδα έχει πλέον την θέση 1.405.
Τα αποτελέσματά μας είναι παραπάνω από καλά γιατί αναφερόμαστε σε γεγονότα που αφορούν μια μικρή επαρχία όπως είναι η Φωκίδα.
Η επισκεψιμότητα της σελίδας μας και η κατάταξή της, συγκρίνεται πλέον με ιστοσελίδες από άλλες γειτονικές περιοχές με πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό.
Το γεγονός αυτό μαζί με το γεγονός της αύξησης των ιστοσελίδων από την περιοχή που λειτουργούν διάφοροι τοπικοί Σύλλογοι και τους έχουμε τοποθετήσει στην διπλανή στήλη, δείχνει ότι η ενημέρωση μέσω του ίντερνετ έχει ενισχυθεί πολύ στην περιοχή μας, γεγονός που μας δίνει χαρά και ικανοποίηση γιατί έχουμε συνεισφέρει και εμείς από την μεριά μας .
Ένας επιπλέον λόγος που μας δίνει χαρά αυτή η ανταπόκριση, είναι οτι δεν έχουμε επιλέξει τον εύκολο δρόμο, της προβολής των οικονομικά και των πολιτικά ισχυρών, που έχουν την δυνατότητα να μοιράζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε άτομα και Συλλόγους για να επιτύχουν τους στόχους τους.
Αυτό είναι το διαφορετικό που συνέβη, ένα βότσαλο έπεσε στην λίμνη της επαρχιακής ζωής, λέγοντας τα πράγματα φανερά , υπερασπίζοντας το περιβάλλον και τις κινήσεις πολιτών, τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, προβάλλοντας τα πολιτιστικά και αθλητικά γεγονότα όπως και τους συλλόγους της περιοχής.
Η νέα δυνατότητα επικοινωνίας έχει πλέον δημιουργηθεί και δίνει άλλες δυνατότητες παρεμβάσεων στο μέλλον.
Σας ευχαριστούμε που έχετε το iteanet στην κορυφή.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να βλέπει την κατάταξη των διάφορων ιστοσελίδων κατά alexa μπορεί να εγκαταστήσει το alexa toolbar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου