Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Πήραν με τα γιαούρτια τον Παναγόπουλο

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Παναγόπουλος κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης και μόλις ανέβηκε στο βήμα για να μιλήσει δέχθηκε επίθεση με γιαούρτι, μετά κάποιος άλλος του πέταξε μπουκάλι με νερό ενώ κάποιος άλλος τον καφέ του. Στην συνέχεις κάποιος άλλος τον έβρισε και κατόπιν πιάστηκε στα χέρια με ακόμη ένα.
Τα ΜΜΕ και τα κόμματα έσπευσαν αμέσως να καταδικάσουν και να διαφοροποιηθούν απο αυτό το επεισόδιο
Οργανωμένη επίθεση στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ λένε απο ανθρώπους χωρίς κουκούλες.
Χωρίς να ξέρουμε αν είναι οργανωμένη επίθεση ή όχι , κάτι που δεν έχει και πολύ σημασία άλλωστε, κάτι μας λέει πως πολλοί εργαζόμενοι αν τον έβλεπαν έστω και τυχαία μπροστά του θα αισθανόντουσαν όπως και αυτοί που τον γιαούρτωσαν
Όταν αυτός που λέει ότι εκφράζει τους εργαζόμενους γιαουρτώνετε και στην συγκέντρωση της ΓΣΕΕ δεν μπορεί ... να βρει συμπαραστάτες και τρέχει να κρυφτεί πίσω από τα ΜΑΤ τότε ο ρόλος του μόλις έχει τελειώσει.
Η ΓΣΕΕ ενεργώντας περισσότερο σαν εκπρόσωπος της κυβέρνησης και λιγότερο σαν εκπρόσωπος των εργαζομένων, αντί να καλέσει απεργία γενική, προσπαθεί να ξεθυμάνει την οργή του κόσμου με τρίωρες συμβολικές κινητοποιήσεις.
Τελείωσαν οι συμβολισμοί, η ώρα είναι για αγώνες.
Η σαπίλα του πολιτικού συστήματος έχει μεταφερθεί και στην συνδικαλιστική εκπροσώπηση των εργαζομένων, μέσω των κομμάτων.
Είναι απαράδεκτη η εικόνα σίγουρα να λοιδορείται ο εκπρόσωπος των εργαζομένων απο τους ίδιους τους εργαζόμενους αλλά αυτό είναι επόμενο όταν αυτός αποφασίζει με βάση τα ιδιωτικά του συμφέροντα και όχι με βάση τα συμφέροντα των εργαζομένων.
Εν τω μεταξύ οι εργαζόμενοι συνεχίζουν με καταλήψεις, στο Εθνικό Τυπογραφείο (εργαζόμενοι υπουργείου εσωτερικών) για να μην εκδοθεί το ΦΕΚ , στο Γενικό λογιστήριο του κράτους από απολυμένους της Ολυμπιακής και εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Νίκαιας το γραφείο της υφυπουργού υγείας.

6 σχόλια:

  1. Ν' αγιάσει το χέρι τους!!
    Ντροπή στον τσάτσο Παναγόπουλο να εμφανίζεται σ' αυτή τη συγκέντρωση μετά την προδοτική του στάση τις προηγούμενες μέρες προς αυτούς που υποτίθεται πως εκπροσωπεί.Και που 'σαι ακόμα!!
    Να δεις αγαπούλες που θα 'χαμε άμα ήταν και το κυβερνητικό τσίρκο έξω στην πλατεία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από εδώ και πέρα μόνο σε συγκεντρώσεις της ΓΣΕΕ, στο ΠΑΜΕ δεν έχει τέτοια σόου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καποιοι λενε οτι η επιθεση εγινε απο
    αριστεριστες,αληθευει ;
    Παντως,ντροπη και για τα γεγονοτα κατα του Μ.Γλεζου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρουμε από ποιους έγινε η επίθεση , αν δεις το βίντεο και γνωρίσεις κανέναν πες το μας και εμάς να μάθουμε.
    Πάντως φαίνεται καθαρά οτι μετά τα γιαούρτια και τους καφέδες που έφαγε, ο ίδιος όρμησε επάνω σε κάποιον που δεν διακρίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε συμφωνώ με τέτοιες ενέργειες αλλά δεν τον λυπάμε τον Παναγόπουλο ! Το υπουργείο το έχει σίγουρο! Όσο θυμάμαι τον άλλον ,τον Πρωτόπαπα ντε, που απο συνδικαλιστής έγινε ...Υπουργός εργασίας ο αθεόφοβος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το άλλο αστέρι το θυμάσαι;
    Λάμπρος Κανελλόπουλος, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ πριν τον Πρωτόπαπα.
    Άλλος μεγάλος σοσιαληστής.
    Πρώτος άνοιξε το δρόμο της ξεφτίλας:
    Τσιράκι του Τσοχατζόπουλου, έγινε Υφυπουργός Εργασίας το '96, μετά τον πήρε μπάλα ο εκσυγχρονισμός, αλλά δεν πήγε χαμένος.Ξέρεις που προεδρεύει από το 2001 μέχρι σήμερα;
    Στη UNICEF, υποκατάστημα Ελλάδος.
    Ναι, ναι είναι αυτός που διαχειρίζεται το λεφτά απ' τα SMS που έστειλες στον τηλεμαραθώνιο για τα παιδιά της Αιτής......

    ΑπάντησηΔιαγραφή