Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Περασμένα μεγαλεία... η παλιά δυνατή έδρα του Φωκικού

Πολύ κακή εμφάνιση για την ομάδα του Φωκικού μέσα στην Άμφισσα, μίλια μακριά από τα όσα έχουμε δει ως τώρα μέσα στην Άμφισσα. Ο Φωκικός παρουσιάστηκε πολύ λίγος και δεν κατάφερε έτσι να κερδίσει μια ούτως ή άλλως ανύπαρκτη Νίκη Βόλου, η οποία αγωνίζεται για την επιβίωσή της, με πολλά αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα.

Οι πολλές απουσίες (Ζυγογιάννης, Δήμας), αλλά και οι τραυματισμοί κατά τη διάρκεια του αγώνα, έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο για την έλλειψη ποιότητας που διαπιστώθηκε από την μεριά των φιλάθλων χθες. Υπενθυμίζεται ότι ...για την επόμενη αγωνιστική η Νίκη Βόλου παίρνει το παιχνίδι στα χαρτιά με την Καστοριά και έτσι οι κίτρινες... δεν άγχωσε τους παίχτες του Βόλου. Απογοητευτική ήταν και η εικόνα στις κερκίδες, αφού προφανώς οι οπαδοί του Φωκικού, είχαν άλλες ασχολίες...

Το σκορ άνοιξε στο 16' για τη Νίκη ο Γεωργιάδης, μετά από λάθος της άμυνας του Φωκικού, ενώ ο Φωκικός ισσοφάρισε στο 48' με τον Τζέκο.


Το σκορ θα μπορούσε να έχει ανοίξει ο Φωκικός ωστόσο ο διαιτητής του αγώνα κ. Σωσώνης δεν καταλόγισε πέναλτι σε ολοκάθαρη φάση.

*Στα παρατράγουδα του ματς πρεπει να αναφερθεί...ο υπερβαίνων ζήλος των αστυνομικών αρχών του γηπέδου, οι οποίοι, χωρίς να έχει υπάρξει κανένα επεισόδιο και χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει κανένας λόγος, εμπόδισαν την είσοδο του Συμβουλίου και δημοσιογράφων στον χώρο των αποδητηρίων και του γραφείου του γηπέδου. Μίλησαν προκλητικά και μας θύμισαν ότι πολλές φορές... η εξουσία τρελαίνει!


ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Φωκικός (Μιχάλης Κασάπης): Καντιμοίρης, Στεργίου, Θωμόπουλος (85’ Κωστακιώτης),
Δημητρίου, Σπυριδάκης, Σκαρίμπας, Φονσέκα (80’ Νικολάου), Βαβάτσικος, Γέλοβατς (72’
Τερζής), Τζέκος, Σερπάνος.

Νίκη Βόλου (Χόρχε Μπάριος): Νάνι, Κωνσταντινίδης (75’ Γκόμεζ Σάντσεζ), Μάγγος,
Μωυσίδης, Στάμος, Γεωργιάδης (78’ Γκίνης), Παπαστεργίου (90’+ Γκάλβεζ), Μοράλες,
Καρακώστας, Κουτσογιάννης, Κακαζούκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σωσώνης (Φθιώτιδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καλαμπόκης, Χουλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)

Στα υπόλοιπαπαιχνίδια του ομίλου ο Εορδαϊκός «αυτοκτόνησε» , καθώς δεν κατάφερε να πάρει τους βαθμούς της νίκης από τη Δόξα Κρανούλας, ενώ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί και την γκέλα της Επανομής απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών (1-0).



Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Εορδαϊκός-Δόξα Κρανούλας 0-0
Οδυσσέας Αναγέννησης-Εθνικός Φιλιππιάδας 2-2
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Αναγέννηση Επανομής 1-0
ΠΑΟ Νέων Επιβατών-Βέροια 0-2
Α.Ο. Τρίκαλα-Θερμαϊκός 2-1
Κοζάνη-Πυρσός Γρεβενών 0-1
Φωκικός-Νίκη Βόλου 1-1
Καστοριά-Μακεδονικός (0-3 α.α.)

Ρεπό: Βισαλτιακός
Από fokikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου