Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Στις 3 Μαΐου η πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Σε ρυθμούς Πανελλαδικών εξετάσεων κινούνται ήδη οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας, καθώς τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν ο αριθμός των εισακτέων στα ΑΕΙ και το πρόγραμμα των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Και φέτος οι Πανελλαδικές θα ξεκινήσουν στις 3 Μαΐου για τους υποψηφίους των ΤΕΕ, ενώ για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων οι εξετάσεις αναμένεται να αρχίσουν περί τη 17η Μαΐου (σ.σ.: ακόμη δεν έχουν επίσημα κοινοποιηθεί οι ημερομηνίες).
Οπως ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Παιδείας, τη Δευτέρα 3 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις στα μαθήματα Γενικής Παιδείας και ειδικότητας των υποψηφίων για εισαγωγή στα... ΤΕΙ με το σύστημα των εισιτηρίων εξετάσεων των πτυχιούχων Β’ κύκλου ημερησίων ΤΕΕ, ΤΕΛ και Ναυτικών Λυκείων.

Οι διαγωνισμοί γι’ αυτή την κατηγορία των υποψηφίων θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2010. Οι απόφοιτοι Β’ κύκλου εσπερινών ΤΕΕ, ΤΕΛ και Ναυτικών Λυκείων εξετάζονται στις 3 Μαΐου στα Νέα Ελληνικά και στις 4 Μαΐου στα Μαθηματικά.

Οι υποψήφιοι κατά την προσέλευσή τους στις εξετάσεις πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο επίσημο πιστοποιητικό για την ταυτότητά τους έγγραφο, το δελτίο εξεταζομένου και δύο στυλό διαρκείας (χρώματος μπλε ή μαύρου) ανεξίτηλης μελάνης, μολύβι, γομολάστιχα.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 17.00. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης το αργότερο μέχρι τις 16.30. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας Αρχιτεκτονικό Σχέδιο για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις ώρες.
Από Έθνος

3 σχόλια:

  1. ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΧΟΛΙΟ

    Αγαπητέ ΙΤΕΑΝΕΤ,

    αν δεν βάλεις S&B και ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΕ κινδυνεύεις να μεινεις απο σχολια

    Βάλε λοιπόν κάτι για να ανάψουν τα αιματα. Ο κάτοικος Αμαρουσιου καραδοκει.

    Δινω πληροφορία: Το δασαρχειο σταματησε τις γεωτρησεις της Σ&Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε τρωει ο...Κ_λ_ σου,νομιζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή