Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Έρχονται τα κομάντος στην Φωκίδα

Έρχονται τα κομάντος.
Παράξενα πράγματα σήμερα το πρωί στην Ιτέα, ένα μαύρο τζιπάκι με φιμέ τζάμια σταματάει μπροστά σε παραλιακό ξενοδοχείο της Ιτέας, σύμφωνα με περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα που μας δόθηκε. Από μέσα βγαίνουν κάτι παράξενοι φουσκωτοί τύποι.
Το πιο παράξενο είναι ότι ξαφνικά αρχίζουν να κουβαλούν όπλα , κλάσνικοφ ήταν, πολεμικά τουφέκια ήταν, δεν γνώρισε, είναι δυνατόν;
Κοιτάζει ο φίλος να δει το αριθμό του αυτοκινήτου αλλά δεν είχε κανέναν αριθμό ούτε μπρος ούτε πίσω. Κοιτάζει λίγο παραπέρα περιπολικό της Αστυνομίας, α καταλάβαμε ...ήρθαν τα σώματα που θα προστατεύσουν τον πληθυσμό, σταλμένα από τον Υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ (Προστασίας Πολίτη)
Αν οι κατηγορούμενοι ήταν γυναίκες θα μας έστελναν και κυρίες με αλεξίσφαιρη μπούργκα και τσαντάκι, δεν πειράζει ελπίζουμε να την δούμε και αυτήν την μόδα την επόμενη φορά. Τώρα που πήραμε φόρα όλες τις δίκες στην Άμφισσα θα τις κάνουμε.
Ελπίζουμε κύριε Χρυσοχοίδη να μην έχουν κανένα παιδί για διορισμό οι Δικαστές, όπως ο Διώτης και να δούμε να εφαρμόζεται επιτέλους ο νόμος, που συνέχεια καταστρατηγείται, για την αναγραφή των στοιχείων των αστυνομικών.
Αλλά να μου πεις εδώ στο Τζιπάκι δεν βάλανε αριθμό, διακριτικά στους αστυνομικούς θα βάλουνε, κι όμως πρέπει γιατί με αυτά και με τα άλλα, παίρνει ιδέες ο Παλαιοκώστας και θα κυκλοφορεί και αυτός έτσι.

7 σχόλια:

  1. Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σας πείραξε. Ότι ήρθαν φουλ εξοπλισμένοι αστυνομικοί στην περιοχή μας; Μήπως έκαναν κάτι κακό; τι ακριβώς;

    Αν βλέπαμε να έρχονται στο ξενοδοχείο πούλμαν με κουκουλοφόρους που κρατούν ρόπαλα και μολότοφ θα χαιρόσασταν;

    Πειράζει που λαμβάνονται μέτρα για τυχόν έκτροπα ή δε ξέρω εγώ τι;;
    Τι ακριβώς ζητάτε από την αστυνομία εσείς τέλοσπάντων;; Να μην υπάρξει κανένο μέτρο ασφαλείας για τη δίκη;

    Αφού είμαστε καννίβαλοι και χωρίς νόμους και αστυνόμευση αλληλοσπαραζόμαστε. Ή μήπως κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιοί είστε εσείς οι καννίβαλοι που αλληλοσπαράσεστε;Ζείτε εδώ στην Ιτέα ή έρχεστε μόνο για φαί;
    Ποιές ώρες κυκλοφορείτε;
    Σ' εμάς που τρώμε μόνο αρνί και χόρτα επιτίθεστε ή μόνο μεταξύ σας τρώγεστε;
    Έχω πραγματικά σοκαριστεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά μας φαίνεται οτι αυτά τα μέτρα που παίρνει η αστυνομία δεν έχουν καμία σχέση με ότι θα ακολουθήσει.
    Όλα γίνονται για την δημιουργία εντυπώσεων.
    Όπλα για πόλεμο δεν χρησιμεύουν μέσα σε πόλεις. Εκτός και αν νομίζουν ότι θα αρχίσει καμία μάχη με πραγματικά πυρά και δεν φτάνει ο οπλισμός της τοπικής Αστυνομίας και φέρανε και ενισχύσεις. Αφαιρούν δε τις πινακίδες των αυτοκινήτων, για να μην τους καταλάβουν οι ...κατάσκοποι του εχθρού.
    Χρειάζεται περισσότερη σοβαρότητα.
    Η αστυνομία έχει όλα τα προβλήματα που έχει το Ελληνικό Κράτος ακόμα και αυτά που θα έπρεπε να καταπολεμά.
    Το ίδιο το περιστατικό της Δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου το καταδικνείει αυτό.
    Με θεατρικές παραστάσεις και με μεταμφιέσεις για να ...εντυπωσιαστούν οι κάτοικοι της Φωκίδας, δεν αλλάζει η εικόνα της Αστυνομίας, ούτε δημιουργείται αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.
    Χρειάζεται μια πολιτική ηγεσία που να χρησιμοποιεί την αστυνομία εκεί που την χρειάζεται ο πολίτης και όχι να βλέπει εκατοντάδες αστυνομικούς να σαχλαμαρίζουν γυροφέρνοντας χωρίς λόγο.
    Όσο για τα επεισόδια εμείς δεν τα βλέπουμε πιθανά, νομίζουμε ότι δεν θα έρθουν πάνω από 200 άτομα στην Άμφισσα, και αυτοί δεν θα θελήσουν να κάνουν επεισόδια.
    Απλά γίνεται μια προσπάθεια δαιμονοποίησης των επισκεπτών που θα έρθουν για την δίκη, για να μην έρθουν σε επαφή οι κάτοικοι μαζί τους.
    Οι κάτοικοι όμως πρέπει να εκφράσουν την συμπαράσταση στην Οικογένεια του Αλέξη Γρηγορόπουλου και να απαιτήσουν να αποδοθεί Δικαιοσύνη, να ενώσουν την φωνή τους με την φωνή των παιδιών τους που διαδήλωναν πέρσι τον Δεκέμβρη στην Άμφισσα και στην Ελλάδα ολόκληρη.
    Χρειάζεται να αποδοθεί δικαιοσύνη και η Αστυνομία να ακολουθεί και να σέβεται τους νόμους και το Σύνταγμα, αλλά βέβαια αυτό πρέπει πρώτα να το κάνουν πρώτα οι κυβερνήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kindzadza σοκαρίστηκες που έμαθες ότι είμαστε καννίβαλοι; Συγγνώμη αλλά κάποιος έπρεπε να στο πεί!!

    Επίσης δεν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης και η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων είναι παραμύθι!!

    Κι εσύ καννίβαλος είσαι ή θα ήσουν εαν δεν υπήρχαν νόμοι. Το πως γίνονται πολλοί από τους νόμους αυτούς είναι άλλο θέμα.

    Συμφωνώ ότι θέλουμε αστυνομία μόνο εκεί που χρειάζεται. Κάλιο γαϊδουρόδενε παρά γαίδουρογύρευε λέει το ρητό όμως. Η κοινωνία μας δεν αντέχει άλλα έκτροπα σε περίπτωση που ξεφύγει η κατάσταση και φυσικά η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει να εξευτελιστεί.

    Ούτε εγώ πιστεύω θα υπάρξουν επισόδεια πάντως και ορδές κόσμου από όλη την Ελλάδα. Νομίζω ότι η χώρα μας αρκετά βασανίστηκε με το θέμα αυτό. Δε χρειάζεται καμία προβολή. Ούτε την υποστήριξή μας χρειάζεται η οικογένεια του Αλέξη.

    Ας αφήσουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει το έργο της χωρίς να προκαλούμε από καμία μεριά. Τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν καταλαβαίνω γιατί πιστεύεις ότι δεν χρειάζεται συμπαράσταση ένας άνθρωπος που έχασε το παιδί του. Ορισμένες φορές δεν θέλουμε να διανοηθούμε τι θα σήμαινε στην ζωή μας αν αυτό συνέβαινε σε μας, αυτή η απόσταση που κρατούμε δεν είναι λόγος για να μετατραπεί η άμυνά μας σε αδιαφορία.

    Ακόμα έχω να σου πω ότι αν υπάρχουν προκλήσεις αυτές είναι μόνο από την πλευρά της αστυνομίας, μιας και αναρχικό ακόμη δεν είδα.
    Αυτό που είδαμε ήταν εκατοντάδες αστυνομικοί σε κινήσεις εντυπωσιασμού στην δίκη του Δημητράκη και αυτές τις μέρες χωρίς λόγο.

    Πιστεύω ότι οι απόψεις σου καθορίζονται από το "κάλιο γαιδουρόδενε παρά γαιδουρογύρευε" που έγραψες.
    Επάνω σε αυτό θα ήθελα να σε ρωτήσω, πόσο δέσιμο και σε πόσους ακόμα ;
    Ο Χρυσοχοίδης παράνομα έδεσε πάνω από 800 ανθρώπους χωρίς λόγο , έβαλε τις μοτοσυκλέτες της Αστυνομίας να πέφτουν επάνω στους διαδηλωτές. Αυτό το δέσιμο που καταδικάστηκε απο το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο είναι αρκετό, ή χρειάζεται ακόμα περισσότερο που θα μας γυρίζει σε άσχημες εποχές της πατρίδας μας.

    Αν έχεις εμπιστοσύνη όπως λες στην Δικαιοσύνη εξήγησε μου γιατί ο Χρυσοχοίδης διόρισε παράνομα τον γιο του Εισαγγελέα Διώτη, χωρίς καν πτυχίο Νομικής;
    Τί έγινε με το σκάνδαλο siemens και τι γίνεται με τον δικαστικό που κατηγορείται ότι το κουκούλωσε.
    Ο Διώτης χωρίς στοιχεία έβαλε στην φυλακή τόσους για την υπόθεση ΕΛΑ που κατόπιν όλοι αθωώθηκαν.
    Η διαπλοκή της πολιτικής και της Δικαστικής εξουσίας είναι δεδομένη και κανένας δεν μπορεί να είναι ήσυχος για το αποτέλεσμα οποιασδήποτε δίκης.
    Νομίζουμε ότι οι αγώνες των μαθητών και της νεολαίας τον περυσινό Δεκέμβρη έγιναν ενάντια σε τέτοιες λογικές που σηματοδότησαν την κρίση των θεσμών και των ιδανικών που έχει να προτείνει η κοινωνία μας , η συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν στην περιοχή μας εκφράζει την διάθεση να συνεχιστούν οι αγώνες της νεολαίας και σαν τέτοιους θα τους υποστηρίξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οσο αφορά τα όπλα που αποθήκευε σε παραλιακό Ξενοδοχείο η αστυνομία δικέ μου τι να σου πω...έχεις φοβερή(δημοσιογραφική) φαντασία.Γιατί αποκλείεται περαστικός να είδε τέτοιο συμβάν.Εν πάσει περιπτώσει όμως πες στους "περαστικούς" σου να πίνουν πρώτα καφέ και μετά να κόβουν βόλτες στην παραλία κι όχι με τις τσίμπλες στα μάτια.Ούτε βοηθάμε τον τόπο έτσι, ούτε όλοι οι Ξενοδόχοι πίνουν το αίμα των εργαζομένων, ούτε μου είπαν όταν πήρα την άδεια λειτουργίας-πλην αστυνομικών. Ω ρισμένοι Ξενοδόχοι δέ εργάζονται- νασαι σίγουρος περισσότερο απο σένα για να κρατήσουν τα καταστήματά τους ανοιχτά.Τώρα αν δεν λειτουργεί το δικό σου καλάσνικοφ καλά, έλα εδώ να σου δώσω ένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε "Ξενοδόχε" (αν είσαι ξενοδόχος),
    Στις παρέες που κάνουμε όσοι ασχολούμαστε με αυτήν την σελίδα, δεν κυκλοφορούν ούτε καλάσνικοφ, ούτε άλλα όπλα, κράτησε τα καλάσνικωφ για κάποιους άλλους.
    Ξαναδιάβασε το άρθρο και θα καταλάβεις ότι πουθενά δεν γράφηκε ότι αποθηκεύτηκαν όπλα, τα όπλα τα κρατούσαν οι αστυνομικοί , δεν τα αποθήκευαν.
    Εμείς επίτηδες δεν γράψαμε το όνομα του Ξενοδοχείου , ενώ το γνωρίζαμε, γι αυτό δεν καταλαβαίνω εσύ πως κατάλαβες ότι απο όλα τα Ξενοδοχεία αναφερόμασταν στο δικό σου;
    Για το θέμα αν θα πρέπει να έχεις πελάτες αστυνομικούς κανένα σημείο του άρθρου δεν υπονοεί το αντίθετο, πελάτες είναι και οι αστυνομικοί σαν όλους τους άλλους.
    Ενώ για το αν πίνεις το αίμα των εργαζομένων κανείς εκτός από εσένα τον ίδιο δεν είπε τέτοιοι πράγμα.
    Η ιστοσελίδα προβάλει την περιοχή και τα ξενοδοχεία της περιοχής και αυτό το κάνει αφιλοκερδώς.
    Θα περιμέναμε γι αυτόν τον λόγο μια πιο ήπια συμπεριφορά και μεγαλύτερο σεβασμό.
    Αυτό που είδαν οι αυτόπτες μάρτυρες είναι διασταυρωμένο και δεν αποτελεί αφορμή για δυσφήμηση των ξενοδοχείων της περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή