Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2010

Ο σύμβουλος της κας Μπιρμπίλη, οι υπέρογκες αυξήσεις τιμολογίων ΑΠΕ και γιατί τίποτε δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη χώρα!

Ο κύριος με το μουστάκι που κάθεται δίπλα στην Τίνα Μπιρμπίλη είναι ο σύμβουλός της για τις ΑΠΕ (Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας), κος ΝΒ.
Ο κος αυτός εμφανίζεται με διάφορες ιδιότητες μέλους συλλόγων & συνδέσμων αλλά στην πραγματικότητα: Είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας συμβούλων NETWORK CONSULTING GROUP ΕΠΕ (http://www.networkcons.gr/Greek/default.htm). Εάν δείτε τα έργα που έχει αναλάβει, ελληνικά & διεθνή, την περίοδο 1994-2004, θα διαπιστώσετε πως πρόκειται για κρατικοδίαιτο σύμβουλο, στον οποίο γίνονταν ασταμάτητα αναθέσεις μελετών από τα Υπουργεία Ανάπτυξης & ΥΠΕΧΩΔΕ και τις εποπτευόμενες κρατικές εταιρείες των ...... Υπουργείων αυτών και ετσι εισέπρατε επί 10ετία ελληνικό και κοινοτικό δημόσιο χρήμα. Μετά το 2004 οι αναθέσεις ξαφνικά σταματούν (...ΝΔ). Τι έκανε τότε ο Σύμβουλος? Παρείχε υπηρεσίες στον κο Περιστέρη της ΤΕΡΝΑ. Όλες οι επιστολές κου Περιστέρη για τις ΑΠΕ (βλέπε φώτο δίπλα η αίτηση αύξησης τιμολογίων 10.07.07) γράφονταν από τον κο ΝΒ , του οποίου τα αρχικά ΝΒ βρίσκονται σε όλους τους αριθμούς πρωτοκόλλου των επιστολών κου Περιστέρη (όλες στη διάθεσή μας). Και μην μας πείτε πως πρόκειται απλώς για σύλλογο ΑΠΕ. Η Δ/νση επικοινωνίας είναι....η Δ/νση της ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ!
Ο σύμβουλος κος Νίκος Βασιλάκος λοιπόν μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου επανήλθε να παράσχει ξανά υπηρεσίες στο Ελληνικό Δημόσιο (φυσικά η Τίνα τον βάζει σε όλες τις επιτροπές). Γι' αυτό και ο Κος Περιστέρης είναι περιχαρής (και για τις προτεινόμενες από την Τίνα, αυξήσεις τιμολογίων ΑΠΕ . Διάβασε εδώ), όπως δείχνει και το μελιστάλαχτο χαμογελό του προς τον Κο Παπανδρέου, στην ίδια φωτογραφία!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
1: Κε Παπανδρέου, επειδή έχετε ήδη τη "σκιά" της Γενικής Γραμματέως ΥΠΕΚΑ, κας Καλτσά που ήταν υπάλληλος της ΤΕΡΝΑ μέχρι την 1η Ιουνίου 2009, ίσως θα ήταν και ένδειξη ήθους να τραβήξετε το αυτί της Τίνας να περιορίσει τις σχέσεις του ΥΠΕΚΑ με αυτή την εταιρεία και τους συμβούλους της, μια που τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό στην εποχή της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας και η γυναίκα του Καίσαρα δεν φτάνει να δηλώνει ότι είναι τίμια πρέπει και να το δείχνει!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 2:
Κε Παπανδρέου αφήστε τις μειώσεις μισθών των υπαλλήλων και περιορίστε τις αναθέσεις μελετών από Υπουργεία και εποπτευόμενους φορείς προς Συμβούλους.
Εκεί είναι η μεγάλη σπατάλη του δημοσίου χρήματος
Περιμένουμε την απάντηση του Υπουργείο Περιβάλλοντος και όποια άλλη άποψη

Από kafeneio-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου