Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Χωρίς αύξηση τα Δημοτικά τέλη στην Άμφισσα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί συμπολίτες,
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι, το Δημοτικό Συμβούλιο Άμφισσας, με εισήγηση της πλειοψηφίας, αποφάσισε ομόφωνα, να ΜΗΝ αυξήσει για φέτος τα Δημοτικά Τέλη, ούτε ένα (1) λεπτό.
Η στρατηγική του Δήμου την τελευταία τετραετία να μην υπόκειται δηλαδή σε πλέον φόρους οι πολίτες της Άμφισσας, στις υποχρεώσεις τους προς τον Δήμο, ούτε καμία επιπλέον επιβάρυνση, πέραν της αύξησης του πληθωρισμού, ήταν προς την σωστή κατεύθυνση.
Για φέτος, παρά τα γνωστά οικονομικά προβλήματα που παραλάβαμε από την προηγούμενη ...... δημοτική αρχή, λόγω των οικονομικών συγκυριών, λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που έχει ιδιαίτερες επιπτώσεις και στην πατρίδα μας, λόγω της οικονομικής κρίσης και των μέτρων που αναγκάστηκε να λάβει η Κυβέρνηση, εκτιμήσαμε ότι ΔΕΝ πρέπει να αυξηθούν, ούτε λεπτό, τα τέλη του Δήμου, προκειμένου και εμείς σας Δήμος Άμφισσας να δώσουμε ένα χέρι ανακούφισης και βοήθειας στα δοκιμαζόμενα από την κρίση, νοικοκυριά.
Τέλος, δηλώνουμε ότι καταβάλουμε προσπάθεια με όλες μας τις δυνάμεις, να μειώσουμε το οικονομικό έλλειμμα του Δήμου, που θα έχει άμεση θετική επίπτωση και στους συμπολίτες μας.

1 σχόλιο: