Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΑΚ Τ.Ε. ΕΣΑΚ

Συνάδελφοι –ες Ξεσηκωθείτε αντισταθείτε. Αλλάξτε τους συσχετισμούς. Πετάξτε στα σκουπίδια συνδικαλιστές και ηγεσίες που ξεπούλησαν και ξεπουλούν τον Αέρα που αναπνέουμε Ασφαλιστικά, Συνταξιοδοτικά, Εργασιακά δικαιώματα.
Συνάδελφοι πολλή κουβέντα γίνεται για τις αξιολογήσεις κοινοτικών απεσταλμένων και ξένων οίκων και την υποβάθμιση της οικονομίας της Ελλάδος.
Κινδυνολογούν, προκειμένου να υποταχτεί ο λαός στα σκληρά μέτρα ενάντια του. Αλλά δεν είναι δική του υπόθεση τα ελλείμματα, το χρέος, οι αγορές, δηλαδή το κεφάλαιο, που τον απομυζούν. Η κυβέρνηση προωθεί ουσιαστικά άρση του Αφορολόγητου που θα τσακίσει φτωχά νοικοκυριά, ... ελαφρύνει τους επιχειρηματίες από τις εργοδοτικές εισφορές.
Στο ασφαλιστικό επισπεύδοντας τον ενταφιασμό του, μειώνει τους μισθούς.
Θέλουν φτηνούς εργάτες για ανταγωνιστική οικονομία, δηλαδή αύξηση κερδών.
Οι αξιολογικοί οίκοι και κοινοτικοί απεσταλμένοι εκπροσωπούν συμφέροντα μονοπωλιακών ομίλων και συναγωνίζονται άγρια ποιος θα ληστέψει περισσότερο τους λαούς. Τα ελλείμματα και τα χρέη τα δημιούργησε η χρηματοδότηση του κεφαλαίου, ενώ την κρίση τη δημιουργεί η υπερκερδοφορία του. Θέλουν γεμάτα κρατικά ταμεία για να χρηματοδοτούν τους επιχειρηματίες για επενδύσεις. Η αγωνία των αστών, των ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ, για την καπιταλιστική οικονομία και τις αγορές, δεν μπορεί να γίνεται αγωνία του εργαζόμενου λαού που στενάζει και κάτω από την νέα επίθεση στα δικαιώματα του. Ο εργαζόμενος λαός να οργανώσει την άμυνα του ενάντια στην αντιλαϊκή έφοδο, την αντεπίθεση του, για να πληρώσει την κρίση η πλουτοκρατία. Για κανένα λόγω δεν πρέπει να υποκύψει στην κινδυνολογία, να δεχτεί τις νέες οδυνηρές
θυσίες σε βάρος του.
Η ΕΣΑΚ σας εύχεται χρόνια πολλά και αγωνιστικά
Από anexartitoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου