Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών στο Ευπάλιο

Συνεχίζονται οι προσπάθειες του δήμου Ευπαλίου για να απομακρύνουν τα μπάζα και τις φερτές ύλες από την περιοχή η οποία είχε πληγεί την προηγούμενη εβδομάδα από έντονες βροχοπτώσεις. Τα προβλήματα ήταν πολλά σε σπίτια καταστήματα καλλιεργήσιμες εκτάσεις ενώ από την κακοκαιρία ζημιές είχαν υποστεί και πολλές υποδομές του δήμου σε οδικό δίκτυο στο δίκτυο ύδρευσης σε γέφυρες και αρδευτικά κανάλια.

Ο δήμαρχος Τάσος Παγώνης σημείωσε ότι συνεργεία του δήμου μαζί με μηχανήματα της νομαρχίας προσπαθούν να δώσουν λύσεις και να ...αποκαταστήσουν τις ζημιές.

Μάλιστα στην περιοχή βρέθηκε και κλιμάκιο από την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ύστερα από εντολή της νέας περιφερειάρχη με τους μηχανικούς να καταγράφουν τις ζημιές σε ολόκληρο το δήμο. Στο δήμο Ευπαλίου βρέθηκε και η βουλευτής Φωκίδας Αφροδίτη Παπαπθανάση από την οποία η δημοτική αρχή ζήτησε την οικονομική ενίσχυση για την αποκατάσταση των ζημιών.

Απαντήσεις δίνει ο δήμαρχος και για το γεγονός ότι δεν έγινε σύγκλιση εκτάκτου δημοτικού συμβουλίου. Όπως είπε ο κ. Παγώνης, το βράδυ της Παρασκευής όπου έλαβαν χώρα τα καιρικά φαινόμενα πραγματοποιήθηκε η κανονική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου υπήρξε πλήρης ενημέρωση του σώματος για τις ενέργειες της δημοτικής αρχής. Παράλληλα ο κ. Παγώνης σημείωσε ότι από την πρώτη στιγμή στο δήμο έφθασε και ο νομάρχης που συντόνιζε τις όποιες ενέργειες.
Από Λεπάντο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου