Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Τετραγωνάκια ζωγραφιστά στον δρόμο έφτιαξε ο Δήμος Ιτέας

Μετά από τόσες ημέρες αναμονής, ταλαιπωρίας του κόσμου και κυκλοφοριακού κομφούζιου, λόγω κλεισίματος του κεντρικού εμπορικού και του βασικού δρόμου εισόδου και εξόδου της πόλης της Ιτέας, σήμερα δώσανε στην κυκλοφορία ένα κομμάτι του δρόμου, το υπόλοιπο ελπίζουμε να δοθεί σύντομα.
Η απορία μας μετά από αυτό μεγάλωσε, για αυτό το έργο ήταν κλειστός ο δρόμος τόσες ημέρες;
Τετραγωνάκια στην άσφαλτο μπογιατισμένα που σε λίγο καιρό θα έχουν ξεβάψει.
Αυτό ήταν το έργο για το οποίο ταλαιπωρηθήκαμε και ξόδεψε προφανώς και κάποια χρήματα ο Δήμος;
Τι θέλει να κάνει ο δήμαρχος , για ποιόν λόγο μεταμφίεσε έτσι τον δρόμο και πόσο μας κόστισε ... αυτό;
Θα χρησιμοποιηθεί ο δρόμος σαν πεζόδρομος, ή θα είναι δρόμος όπως ήταν πάντα;
Η Ιτέα έχει ανάγκη απο ασφαλτοστρώσεις δρόμων, επίσης η δημιουργία μονόδρομων αφού επανεξεταστούν και γίνουν σωστά, δίνει την δυνατότητα να μεγαλώσουν τα πεζοδρόμια της πόλης και να φυτευθούν σε αυτά δένδρα και θάμνοι.
Αυτό το έργο δεν καλύπτει καμιά τέτοια προτεραιότητα, το μόνο που φαίνεται να εξυπηρετεί είναι να ξοδευτούν κάποια χρήματα σε ένα έργο που θα έχει ξεβάψει μέχρι να γίνουν οι επόμενες εκλογές.

3 σχόλια:

  1. oti kai na egine allakse ligo i opsi enos kentrikou simeiou tis iteas alla sigoura exoun alla themata proteraiotita stin perioxi. makari na yparxoun xrimata, na diazeirizontai sosta kai na ginontai erga._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πέρασε μια μέρα και λερώθηκαν ήδη οι διαγραμμίσεις, στις διαβάσεις των πεζών το άσπρο χρώμα έγινε ήδη γκρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβω σε αυτους που ειχαν την ιδεα για αυτην την ομορφη αλλαγη στον κεντρικο δρομο της πολης μας.Ας ελπισουμε οτι θα αλλαξει και ο παραλιακος μας δρομος και θα γινει και αυτος ομορφοτερος.θα μπορουσε να γινει κατι παρομοιο και στον παραλιακο και το καλοκαιρη να σταματαν την κυκλοφορια των αμαξιων τισ απογευματινες ωρες ωστε να μπορει ο κοσμος να κανει τον περιπατο του πιο ανετα και τα παιδακια να χαιρονται την απλα με τα ποδηλατα τους στον δρομο και οχι στα πεζοδρομια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή