Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Αθλητικά της Κυριακής

Αναμενόμενο πέρασμα του Αγρότη από την Ιτέα
Απλά και… όμορφα πέρασε ο Αγρότης Λιανοκλαδίου από την Ιτέα, επικρατώντας του Αστέρα με 2-0. Στο 31’ ο Ν. Τσούκαλος άνοιξε το σκορ, ενώ στο 77’ ο Καλύβας διαμόρφωσε το 2-0. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λύτρας (ΣΔ Αιτολωακαρνανίας)
ΑΣΤΕΡΑΣ: Πιλάλας, Σκεπαρνιάς, Βάσος, Χριστόπουλος, Μαστρογιάννης, Καλύβας, Καρδαράς Α., Καρδαράς Κ. (67’ Ταμπάκης), Μανιώτης, Μπαϊρακτάρης, Μάζης (78’ Πετρόπουλος)
ΑΓΡΟΤΗΣ: Αλεξανδρής, Σκόρδας, Στυλιανός, Τζουάνας, Κουφιώτης, Αντωνόπουλος, Καλύβας, Χριστόπουλος (58’ Παπαναστασίου), Ταμάμης (80’ Γραβαρίτης), Χανής, Τσούκαλος Ν. (66’ Τσούκαλος Α.).

Απο το στρατόπεδο του Φωκικού
Στα... μαλακά έπεσε ο Βασίλης Ταμπάκης μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε (δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στη Νιγρίτα για το ματς με τον τοπικό Βισαλτιακό, χωρίς να έχει πάρει σχετική άδεια). Ο νεαρός επιθετικός του Φωκικού απολογήθηκε στον πρόεδρο του ΤΑΠ Σίμο Παπαδημητρίου, ενώ είχε συνομιλία τόσο με τον γενικό αρχηγό της ομάδας Θωμά Μουχτούρη, όσο και με τον προπονητή Μιχάλη Κασάπη, όπου παραδέχθηκε το λάθος του και τιμωρήθηκε απλά με ένα χρηματικό πρόστιμο, επιστρέφοντας κανονικά σε ρυθμό προπόνησης με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.
Από periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου