Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

’Δεν χαρίζουμε τη γη μας, τη θάλασσα, την ιστορία μας στα κέρδη των βιομηχάνων, αντισταθείτε στα σχέδιά τους’’

Βαθύ 29 Αυγούστου -’Δεν χαρίζουμε τη γη μας, τη θάλασσα, την ιστορία μας στα κέρδη των βιομηχάνων, αντισταθείτε στα σχέδιά τους’’

Με σύνθημα ‘’Δεν χαρίζουμε τη γη μας, τη θάλασσα, την ιστορία μας στα κέρδη των βιομηχάνων, αντισταθείτε στα σχέδιά τους’’ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συναυλία διαμαρτυρίας της Επιτροπής Αγώνα Θίσβης, για δεύτερη χρονιά, μέσα στο χώρο του λιμανιού στο Βαθύ στις 29 Αυγούστου 2009. Η επιλογή του χώρου, κόντρα στις προσπάθειες της εταιρείας του ομίλου Στασινόπουλου που προσπάθησε να την ... χαρακτηρίσει παράνομη, δηλώνει την ανυποχώρητη στάση και θέλησή μας για την διεκδίκηση του χώρου που μας ανήκει. Συμμετείχε πλήθος κατοίκων από τα χωριά μας, εκπρόσωπος και μέλη της Συμπαράταξης Βοιωτών για το Περιβάλλον και των οργανώσεων από την Πελοπόνησσο της ΑΛΚΥΩΝ, υπήρξαν δεκάδες νέες συμμετοχές για την Επιτροπή Αγώνα.

Αυτή τη γη την κληρονομήσαμε απ’ τους γονείς μας για να τη δώσουμε στα παιδιά μας. Γυρίζουμε την πλάτη στις ψευτουποσχέσεις της εταιρείας, σ’αυτούς που συνθηκολόγησαν, που σκέφτονται το πρόσκαιρο μικροσυμφέρον, που θέλουν να διασπάσουν τον αγώνα μας, που κινδυνολογούν.Δεν ακούμε τους τάχα ειδικούς που σπέρνουν την απογοήτευση πως τίποτα δεν γίνεται. Δείξαμε τη δύναμή μας άλλη μιά φορά. Τα χωριά μας ποτέ δεν υποτάχθηκαν! Ούτε και τώρα!
Από Συμπαράταξη Βοιωτών για το Περιβάλλον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου