Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Ένα καινούργιο μπλογκ για τον Φωκικό

Ξεκίνησε την λειτουργία του ένα καινούργιο μπλογκ για τον Φωκικό το fokikara.blogspot.com
Ευχόμαστε καλή δύναμη στους διαχειριστές του και καλή τύχη στην ομάδα του Φωκικού.
Δείτε την κεντρική του είδηση:
*Αποκλειστική* συνέντευξη του Θάνου Στεργίου

Ο ταλαντούχος πιτσιρικάς από την Στυλίδα που πέρυσι αγωνιζόταν στην Αγ. Παρασκευή Αθηνών φέτος βρίσκεται στην ομάδα του Φωκικού. Μιλάει μόνο στο fokikara.blogspot.com για τους λόγους που προτίμησε να έρθει στην Άμφισσα, για το νέο προπονητή, τους φετινούς στόχους και ζητάει από τον κόσμο του Φωκικού να αγκαλιάσει την ομάδα.

Τον καλωσορίζουμε στο σύλλογο και ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλά παιχνίδια!!!


Καταρχάς πως προέκυψε για σένα η ομάδα του Φωκικού;
H αλήθεια είναι πως έψαχνα να βρω μία ομάδα να παίξω ώστε να δείξω τις πραγματικές μου δυνατότητες. Αν και είχα προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας και από Κύπρο προτίμησα να έρθω στο Φωκικό για να πάρω χρόνο συμμετοχής, μιας και για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο την παρούσα χρονική στιγμή. Θέλω να πιστεύω πως η φετινή χρονιά θα ......είναι πολύ καλή για εμένα.

Τι να περιμένουμε φέτος από την ομάδα, μάχη για παραμονή ή και κάτι παραπάνω;
Καταρχάς δεν είμαι υπεύθυνος να οριοθετήσω τους στόχους της ομάδας. Έχουν αλλάξει σχεδόν όλοι οι παίκτες και έχει δημιουργηθεί εκ νέου η ομάδα με έναν καινούργιο προπονητή. Πιστεύω ότι ήρθαν καλύτεροι παίκτες φέτος και σιγά-σιγά θα το δείτε και στο γήπεδο μόλις δεθεί η ομάδα. Το ιδανικό είναι να σωθεί γρήγορα μιας και το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Στην πορεία αναλόγως θα επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας, ώστε η ομάδα να ικανοποιήσει το όραμα που έχει η διοίκηση. Ωστόσο, θεωρώ ότι ομάδες σαν τον Φωκικό με τόσο υγιές σωματείο πάντα προοδεύουν και κάνουν το κάτι παραπάνω.

Η ευκαιρία που δόθηκε πέρσι στον Θ. Καραγκούνη για μεταγραφή του στον ατρόμητο, ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για να έρθεις στην Άμφισσα;
Σίγουρα ναι, όταν ένας παίκτης μεταπηδά από ομάδα Γ’ εθνικής σε ομάδα super league δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Σε αυτό βεβαίως συμβάλλει εκτός από το ταλέντο του παίκτη και τις ικανότητες του και η ομάδα που τον βοηθά μέσα από σκληρή δουλειά και τον αναδεικνύει.

Βάσει των ομάδων που έχεις παίξει ως τώρα, βλέπεις πως οι προπονητές εμπιστεύονται εύκολα τους νέους παίκτες;
Συνήθως στην Ελλάδα οι προπονητές εμπιστεύονται έτοιμους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα. Όσον αφορά το επίπεδο Γ’ εθνικής, ο νομός για τους νέους βοηθα πολύ και μπορεί έναν νέος να δείξει το ταλέντο του, να ξεχωρίσει και να κάνει μεταγραφή. Από εκεί και πέρα πιστεύω πως είναι στην φιλοσοφία του κάθε προπονητή.

Πώς βλέπεις το γεγονός ότι ο Φωκικός φέτος έχει ένα «βαρύ» ποδοσφαιρικό όνομα στη θέση του προπονητή;
Σίγουρα πολύ θετικά, γιατί η εμπειρία του προπονητή μας είναι πολύ μεγάλη, αφού έχει αγωνιστεί σε κορυφαίες ομάδες. Τέτοια ονόματα επηρεάζουν θετικά καταστάσεις που προκύπτουν κατά την διάρκεια της χρονιάς και επίσης δίνουν άλλο κύρος στην ομάδα. Όσον αναφορά εμάς τους παίχτες μπορεί να μας καταλάβει μιας και είναι νέος σε ηλικία και δεν έχει χρονιά που σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Έχει περάσει από την θέση μας και μπορεί να μπει στην ψυχολογία του καθενός, ώστε να μας βγάλει τον καλό μας εαυτό για την πρόοδο της ομάδας.

Ποιο είναι το ίνδαλμα σου;
Δεν έχω κάποιο παίκτη ως ίνδαλμα, αλλά ποδοσφαιριστές όπως ο Ρονάλντο και ο Κακά που είναι διεθνώς αναγνωρισμένοι για το ταλέντο τους δεν μπορούν να με αφήσουν ασυγκίνητο. Όπως όλοι, έτσι και εγώ τους θαυμάζω.

Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στους φιλάθλους του Φωκικού
Επειδή η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη και αρκετά ανταγωνιστική αυτό που θέλω να πω στον φίλαθλο κόσμο του Φωκικού είναι να αγκαλιάσει την ομάδα. Να μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε τους στοχους μας και να δείξει την υποστήριξη του τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου