Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Φωκικός-Ατρόμητος 1-2

Ο Ατρόμητος επικράτησε του Φωκικού τελικά σήμερα, στον φιλικό αγώνα στο γήπεδο Άμφισσας με σκορ 2-1.

Το σκορ άνοιξε ο Τάτος με σουτ από μακρινή απόσταση στο 35’ και ο Πόποβιτς με σουτ (54') έξω από την περιοχή στο «Γ» της εστίας του Φωκικού έκανε το 0-2. H ομάδα του Φωκικού μείωσε στο 78’ με τον Θωμόπουλο.

Σημειώνεται ότι, το ματς έγινε στο πλαίσιο της συμφωνίας των δύο συλλόγων για τη μεταγραφή του Θανάση Καραγκούνη ο οποίος τιμήθηκε από τη διοίκηση του Φωκικού.

Επίσης τιμητική πλακέτα δόθηκε στον προπονητή Γιώργο Δώνη και στον προπονητή τερματοφυλάκων Τάκη Οικονομόπουλο για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ικανοποιητική κρίνεται από τη διοίκηση η εμφάνιση της ομάδας του Μ. Κασσάπη, ο οποίος έκανε και το ντεμπούτο του σήμερα στον πάγκο. Η ομάδα έχανε ευκαιρίες, προσπάθησε και έδειξε καλά σημάδια παρά το ...γεγονός ότι αγωνιζόταν με ομάδα Α' κατηγορίας. Ο Φωκικός άφησε θετικές εντυπώσεις και στον Γ. Δώνη, ο οποίος, επεσήμανε σε τέτ α τέτ με ανθρώπους της ομάδας πως με τέτοιες εμφανίσεις, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα σε αυτή την κατηγορία.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή αναμέτρηση έδωσε την ευκαιρία να βρεθούν Κασσάπης και Δώνης οι οποίοι είναι γνώριμοι από τα παλιά καθώς υπήρξαν συμπαίχτες στην Εθνική ομάδα αλλά και την ΑΕΚ.
Από Φωκικάρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου