Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Ακόμα ένας νεκρός στην Κακανού

Την Παρασκευή το βράδυ σημειώθηκε ακόμα ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην στροφή της Κακανούς.
Όχημα που ερχόταν από Άμφισσα, λόγω μεγάλης ταχύτητας, δεν μπόρεσε να κρατηθεί στην στροφή και έπεσε κάτω απο τις ρόδες νταλίκας που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα.
Το έχουμε γράψει και ξαναγράψει, η ... διαμόρφωση του κόμβου μόνο χάσιμο ανθρώπινων ζωών προκαλεί.
Όποιος είναι από την περιοχή και ανεβαίνει προς στην Άμφισσα πάντα αυτές τις στροφές τις παίρνει πηγαίνοντας όσο μπορεί πιο δεξιά. Αυτό το κάνουμε γιατί ξέρουμε την επικινδυνότητα και πόσο εγκληματικός είναι αυτός ο δρόμος και πόσο συχνά πετάγονται στην στροφή αυτή αυτοκίνητα στο αντίθετο ρεύμα .
Τώρα με το πεζοδρόμιο που φτιάξανε, στενέψανε τον δρόμο και δεν μπορείς να τραβηχθείς λίγο πιο δεξιά με αποτέλεσμα αν κάποιος φύγει στην στροφή έστω και λίγο να έρθει να συγκρουστεί επάνω σου με μετωπική.
Αυτό το έγκλημα πρέπει να σταματήσει, αρκετό αίμα χύθηκε αρκετές ζωές χάθηκαν. Είναι ντροπή στον 21ο αιώνα να μην μπορούμε να φτιάξουμε μια στροφή στο ...ίσιωμα.

1 σχόλιο:

  1. Εγκληματική πράξη η διαμόρφωση του κόμβου αυτού.Πόσοι ακόμα πρέπει να πεθάνουν για να αλλάξει κάτι;Ελπίζω κάποιοι από τους συγγενείς να βρουν το κουράγιο να προβούν σε νομικές ενέργειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή