Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Κοινοποιηση καταγγελιας προς τον ΔΗΜΟ ΓΡΑΒΙΑΣ για τα φορτηγά των λατομείων

Καστέλλια 3.7.2009
Προς τον Δημο Γραβιας
Υποβαλλω εγγραφο καταγγελια που αφορα στην παρανομη διελευση των τεραστιων φορτηγων μεταφορας αδρανων υλικων της Εταιρειας του Μεταλλειου,μεσα στην κατοικημενη περιοχη του Δ.Δ.Καστελλιων του Δημου Γραβιας.
Εδω και λιγο καιρο εντελως παρανομα και αυθαιρετα και παρα την ρητη απαγορευση της αποφασης 79/2004του Δημ. Συμβ.του δημου Γραβιας,αρχισαν να διερχονται τα φορτηγα της Εταιριας με συχνοτητα 3-4 στο λεπτο!! Μιλαμε δηλαδη για ενα ανεπαναληπτο κομβοϊ αυτοκινητων με ο,τι αυτο συνεπαγεται!
Παρακαλω λοιπον να επιληφθηται του θεματος αμεσα,μιας και οπως με διαβεβαιωνεται τοσον εσεις οσο και η Αστυνομια που ηλθα σε επαφη, οτι η απαγορευση ισχυει και ... δεν εχει αλλαξει κατι.
Μετα τιμης
ο καταγγελων
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ν. ΒΕΛΛΙΟΣ
Καστελλια Γραβιας

Σχολιασμός της άποψης
5/7/2009, Ενημέρωση για τη διέλευση φορτηγών μέσω του Δ.Δ. Καστελλίων
5/7/2009
Στις αρχές του χρόνου ομάδα Καστελλιωτών προσέφυγε στην Αστυνομία για τη διέλευση φορτηγών μέσω των Καστελλίων που κουβαλούσαν υπερφορτωμένα αδρανή υλικά. Η μεν διέλευσή τους χωρίς φορτίο γινόταν από το μέρος της Ευαγγελίστριας και δια μέσου του τσιμεντένιου δρόμου Νεκροταφείο-Μύλος Παπαγεωργίου-γεφύρι-και Επαρχιακού δρόμου προς Χάνι Ζαγγανά, η δε μεταφορά υπερφορτωμένων αδρανών δια μέσω του Δ.Δ. Καστελλίων δια της επαρχιακής οδού-δόθε αγοράς-Ιατρείου-και Χλωμού.
Μετά από τη καταγγελία η Αστυνομία σε μπλόκο που έκανε τους προειδοποίησε για την παρανομία και να χρησιμοποιήσουν εναλλακτική διαδρομή.
Για μιά εβδομάδα σταμάτησαν τη διέλευση, αλλά μετά ξανάρχισαν εντονότερα.
Εντός μηνός από τη εντονότερη διέλευση άλλη ομάδα Καστελλιωτών με προσωπική επίσκεψη στην Αστυνομία και με εγγραφή της καταγγελίας και των καταγγελόντων στο βιβλίο Συμβάντων απαίτησαν την τήρηση του νόμου και της Δημοτικής απόφασης 79/2004.
Φαίνεται ότι ο Κύριος που μεταφέρει αδρανή και παρασκευάζει άσφαλτο όπως και Δήμος - Αστυνομία κωφεύουν στις διαμαρτυρίες Καστελλιωτών.

Ένας Καστελλιώτης,
Νίκος Μακρής
Το κείμενο είναι απο το kastelia .gr και η φωτογραφία απο κινητοποιήσεις για τα φορτηγά των μεταλλείων στην Οίτη.

1 σχόλιο: